Tuesday, September 21, 2010

Malware cleared!!!

Pheww!! Aku rasa cam aku dh buang semua code innity dr blog ni.. tp masalahnya skrg ni aku guna ie. Kalau guna firefox baru ada warning malware.. so, minta tolong sesapa yg boleh access firefox tu, silalah bgtau aku sama ada lagi tak ancaman malware kat sini? Tulun ye..

6 Responses so far.

  1. amira says:

    sila tengok tips kat blog.. mungkin boleh bantu.. okeh..

  2. masih ada warning..

    sila masuk reg/ log in kat webmaster tool
    https://www.google.com/webmasters/tools

    add url..blog..

    verify meta tag..

    kalau takde..ambik code dia bagi
    paste kat template sebelum code selepas kod
    dah verify..

    scan kat sana..

    buang script..kalau ada lagi...

    pastu verify..dalam 4jam akan hilang

  3. http://bom321.blogspot.com/2010/09/blog-bom321-kembali-pulih.html

  4. adda says:

    sd n bom, dh masuk blog ll baca tips. thanks yer.. skrg ni tgh tunggu 4 jam. nak tgk ok ke idak

    amira, saaaaaaaaaaaaaaaaaaatnak baca site awak plak ye

  5. SYaMiLa says:

    Alhamdulillah dh ok...

    tgk web innity pun dh ok... :-)

  6. adda says:

    alhamdulillah.. dh ok.. thanks ye kpd u ol

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..