Sunday, September 5, 2010

Jom tengok lagu best ni..bad romance versi lain dari yang lain

Harini aku nak share clip video yg sgt cool ni.. lots of effort aa diorang ni. salute abess laa... kalah lady gaga u .. jom layan...

2 Responses so far.

  1. hmm..menarik..

    tp info baru hanie dpt ni,kita kne boikot si gaga ni sbb dia ejen illuminati...salah satu tandanya yg plg menyerlah ialah isyarat pelik pd mata dia tu..mnandakan 1 mata...simbol dajjal

  2. HAHA dah penah tgk dah and yepp muka slumber je semuaa HAHHA :PP

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors