Saturday, September 25, 2010

Innity , wawwi & paid ad aku

Harini aku baru je masukkan semula advertisement dari innity. aku ni cuak sket org nye. bila tgk org lain dh masukkan semula dlm blog memasing, barulah aku rasa yakin masukkan kt blog ni semula.. apapun aku tetap sayang innity.. jgn risau ye..

eh, nak tanya sket.. korang perasan tak wawwi tu dah tak wujud lagi.. aku perasan yg wawi aku dh lenyap.. dah hilang laa.. agaknye sebab aku tak aktif ke atau mmg dia yg tak aktif dah.. sekadar nak tau je ni..

satu lagi nak bg announcement sket.. kepada sesapa yg berminat nak iklan kan blog korang or anything kat ruangan iklan berbayar 125x125 aku tu silalah email di addahus@yahoo.com. pakej nye menarik. murah jer RM5/month.. ok chow cin cau..

3 Responses so far.

  1. DaHLia says:

    Widget Wawwi sedang dikemaskini..
    dah lama dah widget tu disappear macam tu je

  2. sop says:

    lama dah perasan wawwi tu ilang.. :)

  3. adda says:

    tq ye dahlia for the info. tp dh terbuang dh wawwi tu haha.. takpe la tak masyuk pon.. baru brape je point

    sop, sebenarnye perasan lama gak tp baru la ni dpt tanyakan

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..