Saturday, July 17, 2010

GIVEAWAY SULUNG BLOG UMMI HANIE

Jom kite beramai2 menjoinkan diri dalam GA Ummie Hanie ni.. senang ajer..kena capture no 28984 kt blog beliau.. tu tarikh besday tuh.. lagi sebulan aje lagi tu.. dh tak lama, kalau nak join meh klik kat gambar bawah ni..



Ini plak direct ke link utama [Ekspresi] dot com dan juga kedai Pink muslimah Store. aku selalu gak masuk pinkmuslimah ni. mmg best2 barangan dia..

ok, aku nak tag 5 orang ye.. ini insan terpilih tu..

1) yanadzul
2) anje aka mama balqish
3) ieyza
4) izan diariummi
5) zaikulim

agak2 sapa lah dpt capture number 28984 tu yek..
email ummie hanie: honey_sapphire [at] hotmail [dot] com .

4 Responses so far.

  1. ieyza says:

    meh kiter sama-sama dok kejor nombor tu....hehehehe

  2. ieyza says:

    adda...iza dah join k
    thanks sbb sudi tag

  3. adda says:

    thanks ieyza.. may the best win ahaha.. suka2 je.. kalau ada luck alhamdulillah la

  4. salam k.adda !

    thanx a lot 4 joining...pass dah ! :)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..