Header Ads

test

GIVEAWAY SULUNG BLOG UMMI HANIE

Jom kite beramai2 menjoinkan diri dalam GA Ummie Hanie ni.. senang ajer..kena capture no 28984 kt blog beliau.. tu tarikh besday tuh.. lagi sebulan aje lagi tu.. dh tak lama, kalau nak join meh klik kat gambar bawah ni..



Ini plak direct ke link utama [Ekspresi] dot com dan juga kedai Pink muslimah Store. aku selalu gak masuk pinkmuslimah ni. mmg best2 barangan dia..

ok, aku nak tag 5 orang ye.. ini insan terpilih tu..

1) yanadzul
2) anje aka mama balqish
3) ieyza
4) izan diariummi
5) zaikulim

agak2 sapa lah dpt capture number 28984 tu yek..
email ummie hanie: honey_sapphire [at] hotmail [dot] com .

4 comments:

  1. meh kiter sama-sama dok kejor nombor tu....hehehehe

    ReplyDelete
  2. adda...iza dah join k
    thanks sbb sudi tag

    ReplyDelete
  3. thanks ieyza.. may the best win ahaha.. suka2 je.. kalau ada luck alhamdulillah la

    ReplyDelete
  4. salam k.adda !

    thanx a lot 4 joining...pass dah ! :)

    ReplyDelete

Words of wisdom