Header Ads

test

Nak tanya sket.. ttg follow blog

Baru2 ni aku nak tambah utk follow blog.. tapi ada error laa.. camni dia keluar

"You are already following the maximum number of Blogs (300). Unfollow some other blogs first."

so, nak tanya u ol kalau2 ada caranya utk kite follow lebih dari 300 blog.. kalau takde cara lain takkan nak buang blog yg dah aku sedia folo. ini tidak adil!!.. betul tak?

29 comments:

  1. zie takder plak pengalaman mcm tu..

    ReplyDelete
  2. penah gak baca ttg ni...
    mmg dia kasi kita folow 300 blog ja..tp tak tau plak nak wat cam na..

    ReplyDelete
  3. a'ah.norly ada dpt msg camtuh.sbb dah follow lebih 300blogs.
    so, norly terpaksa kuarkan blog yg jarang update n gantikan dgn blog br yg kita nak follow.
    tatau cane nk upgrade no.of blog yg kita follow tu..
    kalo adda ada, share eyh..

    ReplyDelete
  4. baru follow 200++ so belum dpt mesej camni..apa kata adda tgk blog mana yang dah mati dan tak update berbulan2 tu..unfollow je..mesti ada tu..

    ReplyDelete
  5. tak pernah pulak kena camni sebab follow blog belum sampai 300

    ReplyDelete
  6. uikkk! setakat ni mia dah follow 889 blog. takde pula jumpa error ni...

    peliknya...

    ReplyDelete
  7. alamak..xble nk tolong..xpenah la plak jd cmtu

    ReplyDelete
  8. mia, betul ke 889? wow.. camne ada yg takleh yek? ayoyo alamatnye kena delete mana yg x aktif. tp kalau lepas2 ni camne pulak yek?

    ReplyDelete
  9. kadang2 mmg kuar camtu la..tp pastu refresh byk2 kali bole je..kita pn pnh alami gk..cuba lagi refresh...sign out sign in balik..or guna ie/mozila..vice verca..msti bole nnti..

    ReplyDelete
  10. sorry lar...x pnh berdepan ngan prob mcm ni..:-(

    ReplyDelete
  11. senang jew kak, remove mane blog yg xaktif tu..tp payah gak la..huhuhu~~ xpon buat acc lain gak, conect kat admin, so, bleh follow dgn acc lain~ :)

    ReplyDelete
  12. x penah lak ada pengalaman mcm ni..huhu.. buang sikit kot mana blog yang tak perlu dan tak aktif tu kot.. lepas tu ada la ruang nak follow blog lain..ehehe peace~

    ReplyDelete
  13. alamak..tak penah lagi la...tak dpt nk tolong..

    ReplyDelete
  14. hmm
    kalau TTT
    buat akaun lain kot

    sama ngan komen nana

    gdluck sis :)

    ReplyDelete
  15. tak tahu.. sebab follow blm sampai 300 lagik..

    ReplyDelete
  16. ade org penah bgtau sy...memg limit follower utk blogspot 300 je...that's why sy follow blog yg btl2 sy nk follow..hehe

    ReplyDelete
  17. salam setakat nie orang kampung dah 530 followers ok je

    ReplyDelete
  18. erk xpernah lak jumpa masalah tu :)

    ReplyDelete
  19. tak pernah lagi kena cam ni huhu

    ReplyDelete
  20. xpnh jadi mcm nie kak...sebab x smpai lagi tahap 300 ratus...better akak remove blog yg dah lama x update..yang aktif tu x yah lah kan...

    ReplyDelete
  21. ala tak aci la ada org sampai 500++, 800++ ok ajer kan.. kesian plak nak delete blog yg tak aktif.. pastu bila org dh folo blog kite takkan le kite tanak folo blog diorang kan.. pening paler nak fikir ni. ok la karang ada masa nak delete yg dah 2-3 tahun blog yg tak aktif

    ReplyDelete
  22. nak bantu pun den tak tau
    sebab xpenah tahu pun
    bukan leh follow jer ke banyak2 pun?

    ReplyDelete
  23. read this..
    at least u can noe something

    http://www.mombloggersclub.com/group/followmeclub/forum/topics/blogger-limit?page=1&commentId=988554%3AComment%3A342903&x=1#988554Comment342903

    ReplyDelete
  24. tu la hans ingatkan boleh folo byk2. tp nampaknye tidak boleh

    ryan valentine, thanks for the info. really help. nampaknye kena buang mana2 blog yg tak aktif le huhuuu

    ReplyDelete
  25. alamak ye ke adda...lom pnah dpt msj camtu coz lom smpi 300 lg....payah la camtu kan...

    ReplyDelete
  26. adda, yana pun biasa jadi mcmni..

    lps tu kalo nak folow blog tu.. klik dkt follow dekat gambar2 follower blog tu.. kemudian isi paswrd blog kita mcm biasa, ikut step smpai klik done.. senang ja.. :)

    ReplyDelete
  27. Adda,
    sementara jer nih..
    kakyong pun penah alami nya..
    memang utk 1 tempoh tak leh nak add bila dah cukup 300.. tapi tunggu lah 1-2 weeks.. Insya Allah, dah boleh add utk follow..
    tp tensi la kot2 ade giveaway @ contest nak join.. terpaksa lah x leh join utk sementara

    ReplyDelete
  28. thanks ye semua.. bila check2 rupanya dh folo 388 blog tp baru skrg ada warning tu.. susah gak kalau nk join contest huhuu

    ReplyDelete

Words of wisdom