Monday, June 7, 2010

KhazisBoutique 2nd Contest

Jom join KhazisBoutique 2nd Contest Bermula Hari ini! "Warna kegemaranku (Contest KhazisBoutique)"..

kalau nk cerita ttg warna kegemaran aku, mula2 tu sejak kecil lagi aku suka sgt warna biru.. semua baju aku kebanyakannya warna biru sampai la kalau aku pakai warna biru straight 2 minggu pn boleh tau.. baju byk warna biru la katakan..

tapi start masa kt U warna kegemaran aku dh bertukar menjadi purple plak.. tp baju2 purple aku tak sebanyak baju biru la..

last sekali time dh ada syafi ni, warna yg aku selalu pilih ialah hijau la pulok... pelik gak sebab kalau beli baju mesti warna hijau. nampak cantik n sejuk aje mata memandang.. lepas ni tak tau la warna kegemaran aku akan bertukar lg ke idak..

seleas masuk kt blog khazis outique.. byk gak barang yg aku berkenan.. cthnya spt di bawah:



so, apalagi? jom la join contest ni beramai.. menarik
kan? klik aje banner kt bwh ni

Tarikh tutup: 15 June 2010

5 Responses so far.

  1. BUNGA says:

    salam..
    jalan2 sini smbil baca entry.. gud luck yer :)

  2. adda says:

    thanks for moral support =)

  3. wilda says:

    salam kak, penyertaan akak dh masuk list :) nombor akak: 27. good luck kak! :)

  4. adda says:

    thanks wild. fuh.. fuh.. minta2 no 27 ada luck :)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors