Tuesday, June 15, 2010

Aksi anak bujang aku main air kat kolam renang

Nak cerita sket.. sejak syafi lahir hingga umur 2 tahun.. inilah 1st time dia main kat swimming poo. teruk kan. apa punya mak ayah tak penah bwk anak gi mandi manda. hehehe..

sebelum2 ni mmg kitaorg sceptical sket nak bwk dia mandi pool sebab masa syafi kecik2 dia selalu ada masalah selsema n demam. tp baru2 ni aku rasa yakin utk kenalkan dia dgn swimming pool. so, inilah gambar2 syafi kt swimming pool tu. sgt teruja dia.. w/pun 1st tergedebush masuk dlam air dalam keadaan tertonggeng (masa tu dia tak perasan ada tangga hihi). tp lelama pastu dah ok dah.. ni aku tgh teruja nak bawak dia gi lost world of tambun plak sabtu ni. mesti dia suka.. swimming suit pon dh beli dah..

10 Responses so far.

  1. amboihhhh...sonoknya syafi main air...nama sama ngan anak sedara wawa *____*

  2. ok le tu..1st time berendam dlm pool..syafi maintain enjoy...hazim plak berkali-kali dah pi rendam dlm pool..tapi maintain penakut gak...huhuhu...

  3. MAMASYAZA says:

    akak dulu pun camtu, tak berani sgt bwk sikecik mandi kat pool, takut kes demam+sesema tu la, sekrg pun masih tak bwk dia..belum bersedia

  4. waa sonotnya main air..lost world of tambun best ek..nnti dh pegi buat review ok..hehe

  5. ni bole masuk contest sony tu....

  6. hajarus says:

    amboi bestnyer syafi dapat berendam... comelnyer dier.. geram tengok...

  7. hadif setiap wiken berendam air suam dlm besen kat umah.. pool blum bwk lg, kecik lg kot hehe.. syafi nmpk da besar la dlm pic tu..

  8. adda says:

    wawa, wah nama syafi ni agak glemer jugak yek

    shila, takpe la nanti lelama hadif ok la kot. kena bg dia enjoy dulu main air..

    mamasyaza, wah seronok rasanya bila ada org lain yg berperasaan sama dgn saya. that's ok la nanti bila mama n baby ready baru leh kenalkan dgn pool ni

    suziey, insya allah lepas gi tambun akan ada review.. ee tak sabau ni..

    syidamislan, ye tak ye gak kan. leh masuk contest tu. tp ada can menang ke?

    thanks hajar. bila la agaknye hajar nak bertiga plak yek.. wink.. wink..

    ayu, anak ko kecik lagi. sabar je n tunggu masa yg sesuai yek.. syafi mmg nampak dh besar. ramai org kata dia mcm umur 3 tahun. padahal baru je 2 tahun

  9. Nurhayati says:

    bebudak ni kalau dapat air.. berendam satu hari pun takpe.. sampai la kecut2 semua.

  10. hadif, cepat la besar hehe.. nk main kat pool da ni..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors