Monday, June 7, 2010

ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!

aku nak join contest ni plak ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
2. Create satu entry dengan title ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!
3. Uploadkan satu gambar anda bersama anak anda/baby saper2 pun boleh,
4.Syaratnya baby tu berumur 0-3 tahun sahaja.

ni gambar aku n syafi. masa ni syafi tgh zzzz.. kitaorg on theway nk ke bt pahat masa ni tgh raya.. sampai terherot2 muut dia hehe
nama anak: syafi fakhriy
umur: 2 tahun 3 bulan


5.Sila nyatakan Nama anda, nama bayi, umur bayi pada ruangan bawah gambar ye.
6. Jangan lupa letakkan link blog http://wenn-elma.blogspot.com pada entry tersebut
7. Copy dan letakkan banner dibawah ni pada sitebar blog anda dan linkkanhttp://adeliadamia.blogspot.com kepada
8. Jangan lupa juga tinggalkan komen anda pada ruangan komen ye.

TARIKH TUTUP: 1 JULAI 2010..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors