Friday, May 7, 2010

Hadiah dari contest2 yg aku masuk

Ini adalah entry tertunda.. sori yek aku terlambat nak publish entry n nak tayang hadiah aku ni hehe... seronok betul tahun ni murah rezki aku.. ada la dpt hadiah dari blogger utk contest yg aku masuk. kalau taun lepas.. takde luck..

ok aku nak update hadiah ni..

ni hadiah dari ambooyat giveaway.. alhamdulillah dpt tempat pertama.. ni 1st time tau menang tempat pertama.. thanks ye ambooyat

yg ni hadiah dari anil wanina sempena dpt catch no 15757 kt blog ni.. thanks ye anil..

ni plak hadiah sempena dpt tempat ke-3 contest baby sleeping contest dari mama zakwan.. thanks ye mama zakwan..

ini yg membuatkan aku lagi berkobar2 nak masuk contest hihi.. tp jgn salah sangka yek.. aku bukan gilakan hadiah.. sebenarnye saje nak memeriahkan lagi kontest rakan2.. aku tak harap menang pun. kalau menang, alhamdulillahh...

17 Responses so far.

  1. bestnye selalu menang!huhu.. :)

  2. kakngah says:

    aku pun suka layan kontes
    support majls kengkwn kekdahnya
    menang ke tak blkg citer
    kalau menang, bonus dh tu
    lagi 1.. kalau xder idea nk updet blog.. layan kontes la.. janji updet.. hihihi!!

  3. tahniah mama syafi...
    best of luck!

  4. wah bestnyer...syoknyer dapat hadiah

  5. wah bestnya dapat menang banayk hadiah... tahniah!!!!!!!

  6. bestnye dapat hadiah..

  7. hehe.. sempoi la sampai leh dapat adiah, sya ni sape pon xnak bagi adiah :-p

    lepak2 la lam blog sya eh, kritik dan komen anda sangat sya perlukan untuk lbih memberi kemajuan dri saya :) thanks :)
    http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com

  8. CaDLyNN says:

    bestnye banyak dapat hadiah...

  9. wahhh..tahniah mama syafi!
    bagus betol..
    join contest, terus dapat adiah..
    berkat syafi kot?hik

  10. Siti says:

    murah rezeki adda yer..seronok dpt byk hadiah

  11. adda says:

    alhamdulillah tahun murah rezki. kalau tak sebelum ni x penah ada luck. korang yg tak penah menang lagi tu kena lagi rajin utk join contest. haa.. sesapa yg lom join giveaway tu jom la join mana tau ada rezki kan..

    kak ngah, setuju dgn kak ngah.. kite join contest utk bg moral support kt kawan blogger yg lain kan

  12. congrats ;) me pun suka join contest ;)

  13. adda says:

    mama zharfan byk luck. tgk byk contest menang. ada tips tak?

  14. kena consistent..and kalau yg bukan lucky draw based, perlukan skills jugak like slogan based..kalau pic-based, kena pic yg lawa/kreatif/unik :) and byk jugak my frens from comper circle tolong with some of the contest :) (u can join emenang.com if u like :)

  15. adda says:

    thank for the info mama zharfan.. mmg otai ni

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..