Sunday, May 16, 2010

Contest Closed.. & Update hadiahnyer..

Salam semua.. dgn ini diumumkan bahawa contest
"Saya nak minyak wangi dari mama syafi" telah di tutup..

so, kepada semua contestant.. aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana memeriahkan lagi give away ini.. semuanya sila semak yek nama korang. manalah tau ada yg termiss or anything. aku bagi masa sehingga kul 12 tgh hari esok je utk memaklumkan aku ttg apa2 yg miss.. selepas kl 12 pm esok aku akan announce kan pemenang nye pada bila2 masa, latest by monday.. hadiah semua dah siap dah. tinggal nk pos ajer kat korang.. ok GOOD LUCK SEMUA..

ok, tentang hadiah plak.. setelah aku korek stok yg ada.. maka aku hanya mampu memberikan

v

v

set dude
dan set chic sahaja..

so, kepada pemenang yg terpilih sila beritahu pilihan di hati sama ada dude atau chic yek..

good luck semua..

6 Responses so far.

  1. ainhamzah says:

    hadiah yg mengancam..
    gud luck utk contestants yg ramai nun..
    ^__^

  2. Waaahh...bestnya hadiah...

    Harap dapatlah perfume tu...amin..fuh2...

  3. Bunga says:

    salam.. nama sy ada tersenarai.. tq yer.. :)

  4. tak sabar pulak rasanya..hehe

  5. huhuh bella nak menang!!!x sbr sgt nih heheh

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors