Saturday, May 8, 2010

LollyTot .. Sapa nak free toy? meh sini

tengah aku berblogwalking tetiba aku terjmpa site LollyTot ni. mmg sgt menarik sebab dia jual byk barang2 spt Baby & Children Clothes, Cute Accessories, DIY Handicraft, Party Gift Set, Toys,.. baju2 n gift yg comel pun ada kat sini tau. tak caya? jom tgk ni..

(comel kan..ni romper aje tau tp nampak cam kelass sgt2)

(clotbook ni mmg amat bagus sebab baby friendly.. kalau kotor, basuh ajer.. terjamin kebersihannya kan)

(wow, swimming suit pon ada)
selain dari tu cth product yg lain spt kat bawah ni.. cantik2 kan..





dah byk kali aku masuk website lolly tot setiap kali tu la syafi cakap "nak ni.." sambil tunjuk2 ulat kiut (tgk gambar kt bawah ni).. hopefully boleh dpt satu dari lollyTot.. musti gumbira anak aku nanti..semenjak dua menjak ni dia suka sgt dgn ulat (tp suka tgk dalam buku aje la hihii).. kalau dpt sekor ni mmg sure dia akan seronok sgt2.. ok, gift ini telah dipilih oleh syafi sendiri tau. dia ada sebelah aku time aku dok taip ni..

Bean Caterpillar

kalau korang berminat nak tau ttg free gift dari LollyTot sila singgah disini
http://www.lollytot.com/products-page/free-gifts-and-free-delivery

atau klik banner di bawah akan pergi ke main page LollyTot..

LollyTot Baby Online Store

kat bawah ni aku copy dr website dia..


----------------------------------------------------

Free Baby Gifts and Free delivery

Yes, don’t be too surprised. We are giving out free gifts with free delivery included!

You can choose a gift you like from the following items, and we will be more than delighted to deliver it to your doorstep for absolutely no cost on your side at all! Yes, absolutely free!

Choose one gift from the following items:-

Bean Caterpillar

Gift 1: Bean Caterpillar (TB 561)

Small Bean Dog

Gift 2: Small Bean Dog (TB 232)

Elmo

Gift 3: Elmo (TE 207) (yellow color only)

And, we would like you to do us a very small favor in return and nothing else. For blog owners and website owners, you only need to write a short review of LollyTot baby online store. Put at least two links back to the site, with one of the links point to THIS page (telling about this promotional free gift offer). The post about the LollyTot baby online store should stay as long as your blog is online. You can write whatever you want, but preferably be positive. Also, please make it as natural as possible.

Please make sure your blog or website is of decent quality and active (for example, at least one post a week regularly). If in doubt, let us know your URL before hand.

In return, we will deliver a gift for you for FREE. We will even pay the delivery cost (within Malaysia only). So, don’t wait, grab the free gift while stocks last.

One more thing, If you do not like the items listed above, we can give you a good discount on other gifts should you like them more than those listed above.

Once you’ve posted a review on your blog or website, please use our contact us form and write to us the following details: -

  1. Your Name
  2. Your blog or website URL of the review
    (E.g. http://blogname.blogspot.com/lollytot-free-baby-gifts-and-free-delivery/)
  3. Your Preferred gift (E.g. Elmo yellow color)
  4. Your Postal address

5 Responses so far.

  1. my baby pun dpt free caterpillar ni from lollytot ;) cute sgt!!!

  2. lupa nak ckp, kalau u rajin buat review and dpt free gift, can try this one too..

    http://suzie284.blogspot.com/2010/05/lovely-personlised-mug-me-got-it-for.html

  3. adda says:

    mama zharfan, bestnye dah dpt caterpilar tu.. ni tak tau la boleh dpt ke idak.. sebab takut abis stock..

    thanks ye sudi beri link tu. dh tgk mmg mug tu cantik sgt2. insya allah kalau berkesempatan nak join

  4. nza says:

    alahai sweet n comelnya...dh xde baby yg boleh pakai n guna...hu...

  5. adda says:

    ala kak nza, ada gak pencil case cute skrg. jom laa

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors