Wednesday, March 10, 2010

PENGUMUMAN TOP 12 CONTEST HAPPY FACES AT PLAYGROUND

OK semua. Sori sgt2 sebab lambat nak announce siapa top ten utk happy faces at playground contest. byk sgt halangan nak menjayakan mende alah ni.. akhirnya en hubby telah mmilih top 12. utk memudahkan dia.. aku terima je la top 12 nih.. kesian dia susah sgt nak pilih mana yg betul2 ceria..

so, dgn ini diumumkan senarai di bawah adalah calon top 12. insya allah aku akan beri saguhati utk kesemua top 12. so, kepada sesiapa yg tersenarai di bawah, sila beri maklumat diri kepada aku.. email aku addahus@yahoo.com

sila beri maklumat berikut.

nama
alamat blog
no telefon
alamat (hadiah akan di poskan ke alamat ini)


utk top 3 akan aku announce kemuadian yek. buat masa skrg belum ada lagik.. memandang en hubby dh fobia nak pilih top 3 plak, maka aku decide nak wat undi.. calon2 untuk mengundi terdiri dari adik2 aku yee.. adios

12 Responses so far.

  1. wah..Zara pon termasuk dlm top 12 ker..thanx kt hubby adda yg memilih yek..hehe..nnti kite emel details tu..=D

  2. Alhamdulillah rezeki Damia...termasuk dalam top 12...nanti saya email semua detail tu ye...thanks again

  3. Nida says:

    aLHAMDULILLAH REZEKI aNIS (NUR hANISAH)...Terima kasih banyak2 bagi kami peluang :)

  4. Alhamdulillah, aqilah pun tersenarai dalam top 12...saya dah email details spt yg diminta...

    TQVM...

  5. alhamdulillah hafiy tersenarai dlm top12!!!dah emel all the details...cek-i-out!!!tahniah pada semua peserta...x sabo nak tgk top3 plaks...

  6. LYaFRINA says:

    salam.. btul2 x sangka tsenarai dlm top 12...
    ape2 pun terima kasih bbyk pd juri yer.. Syukur!!

  7. Siti says:

    Waaaa..bestnya adda...
    siti tak sempet nak masuk contest ni..takpe...kalau adda wat next contest..InyaAllah siti join.

  8. alhamdulillah.. Qisya pon tersenarai.. nnt sy email maklumat tuh ye.. tq, tq..

  9. Alhamdulillah ada rezeki Hafizah termasuk jug adlm senarai Top 12 tu. Nanti sy e-mailkan maklumat yg dikehendaki.

  10. YanaNuar says:

    waahhh sonoknya..Zahin pun ada dlm list.tak sangka betoll..time kasih kat ur hubby yek hehe..nanti yana melkan maklumat2 tuh...tata

  11. hajarus says:

    tahniah pada yang memang..
    betul la k.adda susah tul nak cr pemenangnyer sebab sumenye ceria2 belaka...

  12. adda says:

    mmg susah pn hajar. ramai yg tolak nak ngundi nih huhuu.. tahniah kpd yg terpilih. kpd yg tak terpilih tu nantikan insya allah giveaway yg akan dtg yek.. jgn putus asa.. gambar sume lawa2 tp apakan daya terpaksa pilih juga top 12 dan seterusnya top 3 ye

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..