Friday, March 26, 2010

PENGUMUMAN PEMENANG HAPPY FACES AT PLAYGROUND CONTEST

1st of all, berbanyak terima kasih diucapkan kepada semua yang menyertai contest aku ni. minta maaf byk2 sebab amik masa lama nak wat keputusan. bukan senang rupanya nak cari pemenang. aku pn mcm dh serik nk wat contest camni lagik. byk komitmen.. lenkali nak wat style lucky draw je senang kan..

tgk gambo syafi yg comel ni dulu.. hehe


PEMENANG TEMPAT PERTAMA :
Nama : Muhammad Hafiy Hariz b Muhammad Hang Tuah
Umur : 1 tahun 7 bulan
Tarikh lahir : 04 June 2008

PEMENANG TEMPAT KEDUA:
NAMA: QISYA HANI BINTI MOHD HAIRUL NIZAM
UMUR: 1 TAHUN 6 BULAN
TARIKH LAHIR: 3 OGOS 2008

PEMENANG TEMPAT KETIGA:
NAMA: Nur Aqilah Damia bt Mohd Sofian
D.O.B: 30 Oktober 2008
UMUR: 1 Tahun 2 Bulan


PEMENANG SAGUHATI SERAMAI 9 ORANG:

Perhatian, kepada penyertaan muhammad irfan & Putri Alyaa Safiah binti Ady Putra sila emel nama penuh, alamat hadiah akan diposkan, no telefon beserta dgn alamat website anda ke email addahus@yahoo.com u ol 2 org ajer yg lom email lagi detail. insya allah dalam 1-2 weeks hadiah akan dipos. kepada pemenang tempat pertama, kedua & ketiga pihak Little World Gallery akan menghubungi anda untuk urusan pemberian hadiah. so, pastikan email yg anda guna utk beri ur address arituh sume valid & yg selalu dicheck ok.. itu sahaja.. terima kasih atas segalanya. kepada yg tak berjaya, mungkin ini belum rezki anda lagik. nantikan tak lama lagi lepas setel semuanya aku nk wat give away lain plak (dh seronok wat giveaway nih) tata..titi..tutu.. gud nite..

10 Responses so far.

  1. tahniah utk pemenang tempat pertama- ketiga. alhamdulillah Hafizah dpt saguhati pun dah seronok sgt dah. (mak dia yg seronok. hehe)

  2. alhamdulillah afy dpt tmpt pertama!!!bestnya...heheheh..tenkiu pd juri yg memilih afy....

    tahniah gaks pd smue yg menang!!!

  3. Siti says:

    haha..betul la adda..memnag susah nak cari pemenang..pening kepala..hehehe

  4. Alhamdulillah, Aqilah dapat tpt ketiga...thanks so much..details aritu saya dah bagi kan?

    TQSM

  5. YanaNuar says:

    Wahhh...akhirnya diumumkan jugak resultnya..tapi memang tade rezeki Zahin nak menang jugak gheee...takpe..dapat saguhati pun dah kira okeyz..hehe..

    Tahniah pada pemenang...caya lah..memang comey2 dan happy faces sumenya...

  6. alhamdulillah.. Qisya dpt 2nd place.. yang lain2 pon comel2.. aihh budak2 kan comel sumernyer.. congrats ye sumer..

    nway, thanx to adda & juri2 yang baik hati & bijaksana.. (amboi!)thanx to penganjur jugak..

    papepon, x sbr nak dpt hadiah dr little world gallery..

  7. nza says:

    tahniah kpd semua pemenang,...semua ceria n comel2.

  8. LYaFRINA says:

    Waaa... mmg happy faces tu...
    Tahniah semua...

    **Lya da email k blum detail lya aritu?? heheheheh.. x ingt la..

  9. Salam..
    Tahniah kepada semua pemenang top 3. Mmmg cute! Kami masih menunggu senarai email pemenang daripada tuan punya blog. Kami akan menghubungi pemenang sebaik sahaja menerima senarai email. Sabar ye! @-;-- Little World Gallery

  10. adda says:

    emel top 3 telah dihantar kepada pihak littleworld gallery. sorry sgt2 skrg tgh sibuk yg amat. masa amat mencemburui ku hiks hiks.. harap bersabar yek..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors