Sunday, March 7, 2010

Gali-Gali Contest

teringin nak join Gali-Gali Contestby cikmin, tapi tak tak leh bagi komitmen utk selalu komen ke idak.. tak pe ar. aku lapor diri dulu ajer dgn cikmin.. aku ni sebenarnye mmg rajin komen blog org tp tenet kt opis skrg sgt2 slow mengalahkan zaman batu.. tu yg tak sanggup nak tunggu page loading.. blogwalk pun kt umah je.. tu pun kalau si kecil aku izinkan.. selalunya dia nak kita layan dia aja. standard la tu kan..

kalau berminat jom masuk blog cikmin http://kasehabadi.blogspot.com/

Contest bermula dari 03/03/10 dan berakhir pada 31/03/10 pukul 11.59pm.

6 Responses so far.

  1. Saro says:

    http://hothottest1.blogspot.com/

  2. Saro says:

    hi friends plz visit me and add me my link here i will add u friends plz

  3. wah mcm-mcm contest ade yaa....bagus gak ini kalau masuk kan...:)

  4. nza says:

    musim contest la skrg...

  5. SILAKAN MENAIPO LELAJU KAT SITU EKKK

  6. adda says:

    biasalah , mood rajin bercontest dh mari. sikit ari dulu dh merajuk sebab xpenah menang pung

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors