Header Ads

test

Dpt gift dari mamacygbaby

Last week terkejut gak tetiba dpt kiriman pos.. bila buka dpt sabun kecantikan chantique rupanya. memula tu aku blur gak sebab tak ingat camne aku boleh dpt ni.. last2 baru teringat yg aku ada join contest dari blog mamacygbaby.blogspot.com alhamdulillah rezki. tenkiu yek.. lum try lagi sabun ni tp bau dia sedap la..

kalau berminat boleh order kat blog mamacygbaby.blogspot.com yek. mcm2 dia jual sebenarnya..


Kepada contestant Happy Faces at Playground. En. juri agak sibuk skrg. sebelum ni dia dh tgk kesemua calon2 tp dia kata agak sukar nk wat pemilihan sebab semua cute2.. hehe tak dapek nak tolong. so, kite tunggu lagi la yekk.. sabar ye semua..

5 comments:

  1. nice gift kak adda ! :) tahniah..da pakai nnti story le yer...

    jom join my giveaway ? :)

    ReplyDelete
  2. waaa.. rezeki free. nk join contest gak la mcm ni. hehe

    ReplyDelete
  3. mama adda...

    tenkiu..adiah yg lama tersimpan..sampai adda pun terlupa no..hehe..jemputla singgah lg blog mama ye...erm lau kenan apa2 tu order la...hehe..

    ReplyDelete
  4. dpt gift tnpa trduga...besttttt....

    ReplyDelete
  5. tahniah adda..sonoknya dpt hadiah

    ReplyDelete

Words of wisdom