Thursday, March 4, 2010

Dpt gift dari mamacygbaby

Last week terkejut gak tetiba dpt kiriman pos.. bila buka dpt sabun kecantikan chantique rupanya. memula tu aku blur gak sebab tak ingat camne aku boleh dpt ni.. last2 baru teringat yg aku ada join contest dari blog mamacygbaby.blogspot.com alhamdulillah rezki. tenkiu yek.. lum try lagi sabun ni tp bau dia sedap la..

kalau berminat boleh order kat blog mamacygbaby.blogspot.com yek. mcm2 dia jual sebenarnya..


Kepada contestant Happy Faces at Playground. En. juri agak sibuk skrg. sebelum ni dia dh tgk kesemua calon2 tp dia kata agak sukar nk wat pemilihan sebab semua cute2.. hehe tak dapek nak tolong. so, kite tunggu lagi la yekk.. sabar ye semua..

5 Responses so far.

  1. nice gift kak adda ! :) tahniah..da pakai nnti story le yer...

    jom join my giveaway ? :)

  2. aNoZ says:

    waaa.. rezeki free. nk join contest gak la mcm ni. hehe

  3. mama adda...

    tenkiu..adiah yg lama tersimpan..sampai adda pun terlupa no..hehe..jemputla singgah lg blog mama ye...erm lau kenan apa2 tu order la...hehe..

  4. nza says:

    dpt gift tnpa trduga...besttttt....

  5. Siti says:

    tahniah adda..sonoknya dpt hadiah

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..