Header Ads

test

Advertlet plak

hahah ketamakan melanda diriku. selepas nuffnang, aku join innity. terkini advertlet plak.. jgn marah yee.. bukan apa advertlet ni aku tgk selalu idup.. semalam baru apply.. rupanya sgt senang apply advertlet ni.. terus dpt. yeay.. so, kengkawan jgn lupa klik2 advertlet aku skali yek..

p/s: skrg ni blog aku semakin lambat loading atau pc aku yg semakin slow? pls fedbakc. thanks

10 comments:

  1. rasanya advertlet lg senang la cz xperlu diklil pn dh masuk...jz org bertandang dh dpt.

    Myb berat kot....

    ReplyDelete
  2. Pc ko berat ...ringankan dgn sofware2 latest kat page alif.free jer..ehehe

    eh..memang advert best RM1 sehari ..huuhuhu memang cepat dia naik.rasa nak buang dah nuff ni..tak naik2 lagi.

    ReplyDelete
  3. kak nza, takyah klik pn masyuk ke? wow!!

    alif, ko buka ok tak? ni pc kt opis lembab. kt umah ok sket

    ReplyDelete
  4. a'ah penah tgk iklan adverlet kat blog akak nza...tp tak penah cuba lagi...nak try jugaklah iklan adverlet tu pasal nuffnang slalu tak keluarr

    ReplyDelete
  5. senang la kalau tak yah klik kan. tp earning agak sikit la. satu hari dlm 30 posen jer.. kalau ada gliterati nuffnang rasanya baik teruskan dgn nuffang je kot

    ReplyDelete
  6. aiseh, ye ke? notice mende ni berat sejak masukkan innity.

    ReplyDelete

Words of wisdom