Tuesday, February 23, 2010

Perhatian!!! Peserta Contest Happy Faces at Playground yg bermasalah.

Salam semua, minta maaf byk2 aku teramat bzz.. semalam satu hari wat minute meeting. Nak patah pinggan eden huhuu..

Ok, aku telah terjah kesemua blog contestant. Serius, mmg semuanye comel2 belaka. Tgk diorang senyum aku pn rasa cam nak senyum gak. Bahagia sgt tgk gambar anak2 ni kan.. nasib baik bukan aku yg akan pilih pemenang. Tugas ni akan aku beri pada hubby aku. Hehe biar dia yg pening nak pilih hahahaha..

Aku dah abis terjah blog peserta dari last week sebenarnye tp tak sempat nk publish post ni. nampak gayanye aku terpaksa meminta jasa baik contestant yg tersenarai di bawah supaya segera membuat pembetulan dgn meletakkan banner Littleworld gallery di sidebar & bagi yg aku tak dpt detect name as follower tu minta maaf sgt2. aku dh try carik satu persatu dlm senarai follower tp apakan daya, mata aku pn dh naik juling ni.. tak jumpa.

Rasanye nama as follower tu maybe berlainan dari nama yg display kt comment box tu. So, minta tolong u ol sume beri nama as follower yek. Pastu jgn lupa plak jd follower Littleworld gallery sekali.. Kesemua pembetulan mesti dibuat sebelum 28/2/10 tau., jika tidak penyertaan terbatal. So, cepat2 wat ok pastu letak balik komen kat post ni. klik gambar utk tumbesaran yg sihat dan kuat.. ngee.ngee.nge

18 Responses so far.

  1. saya dah letak littleworld galler nyer banner.....ogehhh settel semua....

  2. zaza says:

    Salam.. saya pun dah letak banner littleworld gallery..
    TQ

  3. LYaFRINA says:

    uhuuu... asya xde rezeki...
    gud luck utk semua y tpilih.. semuanya happy2 n ceria2...

  4. hajarus says:

    alahai kiut2 sumernyer... ;d

  5. adda, tringin nk join contest ni siap dh letak banner kat sidebar...tapi asik tangguh2, tak sempat dah...huhu. len kali wat lagi ye :)

  6. Umi says:

    salam.. mcmne nak tau, kita punya entry dah diterjah ek? :)

  7. YanaNuar says:

    ok dah letak banner little world gallery...jengah la semula yek =)

  8. Dah update entry

    http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/01/happy-facest-at-playgroudn-contest.html

  9. salam mama syafi.. sy dah letak banner little world gallery.. nnt cek k.. tq..

  10. This comment has been removed by the author.
  11. This comment has been removed by the author.
  12. my raisya xde blog xde mslh kn....hope2 ada dlm senarai penuh la...

  13. LYaFRINA says:

    heheheh.. lya ingtkn... ni peserta y k final...
    hehehehe.. sbnarnya aritu dh letak banner tu.. tp tsilap delete aritu.. xpe.. lya msukkn balik.. TQ mama syafi..

  14. Asya says:

    salam.. dtg lagi mama syafi...
    sambil2 up traffic...

    Plz check back:-

    http://fasyafrina.blogspot.com/

    **Lya dh penuhi snua syarat2 tu...
    TQ

  15. Nurkasih says:

    hi mama syafi...

    ni link saya http://adynorkasih.blogspot.com/2010/01/happy-faces-at-playground-contest.html
    saya dah letak kedua banner contest mama syafi kat sidebar n kat n3..pun dah jadi follower...saya pakai nama ibu safiya..ok tq...

  16. Salam

    Saya dah letak banner little world gallery..

    Thanks :)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..