Perhatian kepada Contestant Happy Faces at Playground - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, February 9, 2010

Perhatian kepada Contestant Happy Faces at Playground

Sebenarnye aku takde apa nk cakap hehe.. cuma, kepada sesapa yg belum lagi diterjah penyertaannya harap bersabar yek. sebab aku skrg tersangat bz.. aku akan curik2 masa utk terjah gak, so jgn risau yek.. sambil2 tu, sila semak semula penyertaan kalian. kebanyakan peserta lupa tepek banner little world gallery kt side bar, so make sure u ol buat ni tau. pastu ramai gak yg tak folo kedua-dua blog mama syafi & little world gallery. kena folo kedua-dua blog baru penyertaan diterima tau..

kepada yg ada anak berumur kurang dari setahun, ini ada berita baik dari aku. korang boleh jugak join contest nih.. the more the merrier kan. kesian plak tgk ada yg tertahan2 tak dpt masuk.. so, apa lagik, marilah men joinkan diri yek. lagipun tarikh akhir contest kira lama lagik tuh.. ada satu minggu lebih saja lagik.. good luck yek

3 comments:

  1. yeke..blh ar my raisya menjoinkan diri..huhu

    ReplyDelete
  2. mari mari mari.. join jgn x join hehe

    ReplyDelete
  3. dh tinggal seminggu ek..akan diusahakn utk join..b4 ni tk ckp mase senggang la nk join contest..ekekeke

    ReplyDelete

Words of wisdom