Friday, February 19, 2010

HAPPY 2ND BIRTHDAY SYAFI

Kepada anak kami yg tersayang, Syafi Fakhriy.. Mama & Ayah nak wish Happy Birthday yg ke-2 tahun.. Semoga anak mama membesar dgn bijak, sihat & beriman. semoga panjang umur dan dimurahkan rezki. We all love you so much, sayang..

ini gambar masa bday party syafi kt muar. saje buat awal sket sebab kt kampung ada ramai anak sedara.

kat bawah ni plak video masa nyanyi lagu bday utk syafi..

video

kelakar sgt tgk muka terperanjat dia masa kitaorg nyanyi lagu bday..


syafi n anak2 jiran. masa ni sepupu2 dia lum sampai lagik

gambar syafi n kek plak. gambar kek close up x smpat nk upload. lenkali aje yekk

memula cadang nk cari kek upin ipin, tapi apakan daya time raye cina ni kek camtu mmg susah nk carik, memadai aje dgn cupcake yg auntie syafi buat last week. ok la tu kan..

anyway, semoga anak ku ini menjadi anak yg soleh dan berbakti kepada org tua di masa akan datang. ada masa nanti aku update perkembangan syafi ok.

18 Responses so far.

  1. happy 2nd birthday syafi!!
    aunty & family doakan semoga syafi membesar jadi anak yg mendengara mama & ayah, dan sentiasa berbakti kpd org tua.amin :)

    pssst: lawolah blog add skang ni.meriah gitu!!!

  2. happy 2nd birthday syafi!!
    aunty & family doakan semoga syafi membesar jadi anak yg mendengar kata mama & ayah, dan sentiasa berbakti kpd org tua.amin :)

    pssst: lawolah blog adda skang ni.meriah gitu!!!

    sowi, byk noh spelling error.hehe

  3. Happy Birthday Syafii!!!smoga selalu sihat n jadi anak yg baik pd mama n ayah yek..rase terharu plak bile tgk syafi dh 2 tahun..sbb tk lame lagi Zara pon nak cecah 2 tahun..besar dh anak kite kan..=p

    nway, kek syafi tu mcm cntik jek..tmpah spesel ke or beli kat kedai kek biase..bestla syafi ade bday celebration..=D

  4. LYaFRINA says:

    waa.. meriahnya.. Happy Birthday Syafi.. moga mbesar mjdi ank y bijak n bguna d dunia n akhirat...

  5. hppy bday kt syafi.. hehehe. dye yea muke mcm ank buah mai.. :D

  6. hepi bufday...
    to...
    u.......
    hihi

  7. Fatihah says:

    selamat hari lahir..

  8. comelnye adik.huhu.comel juge cupcake.happy birthday adik!

  9. Rozita says:

    selamat hari lahir syafi...dah makin beso dah kan..cepat mintak adik dgn mama..hehe..

  10. epy beteday syafi cyg!! muahhh! :)

  11. Akma says:

    happy birthday, dear! smg jadi anak yg soleh...jgn noty2 k..

  12. adda says:

    thanks u ol sume. ieta, amboi pepandai le ko nk ajar anak aku hihihi

  13. hajarus says:

    happy belated 2nd birthday syafi... maaf yer aunty hajar terlewat wish...

    anyway semoga syafi sihat, jd anak yang soleh & berjaya...

    meriahnyer party shafi ni...

  14. wah.. happy buffday adik.. :)

  15. happy 2nd besday syafi :)

  16. nza says:

    Hepy besdy Syafi..sorry cz aunty trlewat wish utk syafi...
    Doa aunty, moga syafi menjadi ank yg pintar, soleh n brjaya dlm hidup...amin.

  17. happy birthday syafi...comel sungguh. happy ja dia..

    come look at our diaper cakes http://twinkywinkystars.blogspot.com

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors