Thursday, February 18, 2010

Hadiah dari Kak Nza

Firstly, minta maaf byk2 pada kak nza. sebenarnye aku dh dapt hadiah ni dh lama sgt dah. sebulan kot. tp tak sempat nk wat post utk terima hadiah ni. hadiah ni bersempena aku tersenarai dalam top 10 commentor blog kak nza [http://4fn1mn.blogspot.com/]. tak sangka dpt hadiah ni sebab setau aku kak nza nk beri utk top 5 ajer. tp aleh2 dpt pesanan dr kak nza yg mengatakan aku dpt hadiah.. yippie.. suka sgt..


ni lah hadiah yg aku terima. suka sgt2. notebook tu boleh pakai utk aku wat masuk meeting. photo frame tu aku letak kat tepi cpu aku. cadang nk cuci gambar syafi n letak kt dalam tuh.. opis mate ada yg usha. tp sori yek.. ini aku yg punya hahaha.. anyway, thanks ye kak nza. semoga persahabatan berkekalan..


keadaan frame comel tu kt cpu aku. lum ada gambo lagik ye

One Response so far.

  1. nza says:

    hi.hi.hi.....gift xsbrapa brbnding nilai prsahabatan kita....

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors