Nuffnang aku - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Saturday, January 9, 2010

Nuffnang aku

Salam kawan-kawan semua. Semoga ceria2 selalu di hujung minggu ni. Akak keje ½ day arini jangan marah muahaha.. nak update sikit ttg hasil nuffnang aku nih.. gumbira gak di hati tgk earning dah boleh di checque out.

Aku sebenarnye mula masukkan nuff ni dalam blog sejak hujung bulan ogos arituh.. sampai last week earning baru RM49.95. lambat sgt nak naik kan makan 4 bulan gak huhuu. Rupanye cara nak up kan earning yg lebih cepat ialah kite kena tinggalkan jejak kt blog org yg kite terjah tuh.. mana lah aku tau.. still baru gak dlm nuffnang nih.. so, selepas hampir seminggu aku berusah klik2 org punye nuff.. dpt le aku RM16++ dalam seminggu. Alhamdulillah. Kepada profesional nuff jgn gelak plak.

Pada aku nih dah rasa hepi dah nampak earning dah naik.. kalau tak, seminggu dpt dalam RM4 jek hihii.. thanks ye pada kawan2 yg x jemu klik nuffy aku. Lepas ni insya allah aku lagi bersemangat nak blogwalk carik nuff korang.

Ada satu pertanyaan, boleh kite tunggu after reach let say RM200 ke baru cheque out? Aku tak de pengalaman ni. Camne ek?

15 comments:

  1. saya aritu dpt chek rm 300 lbh drpd google adsense...sama x ngn nuffnang>?tp pas 100 usd bru leh tebus

    ReplyDelete
  2. byk tu..hisssss, kak nza lagi dasyat...xtau nk masukkn nuffnang tu..hi.stakat ni masukn advertlets...yg ni xpyh klik terus masuk ttp ciput jerrr...

    ReplyDelete
  3. byk nya duit nuff adda..yana pun sejak kebalakangan tak bergenjak pun duit nuff tu keke.tak brapa reti gak pasal nuff..adda tlg le klik2 sama eh..rasa2nya brapa kita nak cash out bleh kot asalkan lebih rm50..kan best kalo 2-3 bulan dapaty 3-4 ratus ke..hrmm

    ReplyDelete
  4. betol2...
    orang da pun gune nuffnang 5 bulan yang lalu...
    Baru RM3*.**

    tuh cmne ek!!!!

    ReplyDelete
  5. huhu..ok la tu..
    mama dah 2 tahun...baru cecah rm 30..

    bukan apa..mama jarang2 apdet blog sebab...tak ramai kawan seperkenalan mama yg berblog..cuma kawan2 di alam maya ini jer yg sudi menjengok blog mama...

    tapi bila bc ur post ni..rasa berkobar2 plak nak post new entry..cam timbul plak kerajinan untuk merepek..hehe

    ReplyDelete
  6. banyak la tu..mcam akak ni dpt ciput baru..hehehe

    ReplyDelete
  7. seminggu 16.00 banyak tu...
    lgi pulak sekarang buat contest tentu masyukk..hehehe..
    aperpun good luck ;)

    ReplyDelete
  8. hai adda..leh tak ko tlg ajar aku camne nak klik klik nuffy ni???

    ReplyDelete
  9. rajin blogwalking .
    update blog .

    ada member ritu cash out
    rm 1 ribu .


    perh itu pun 6 bulan maen .

    ReplyDelete
  10. banyak tu adda..kite punye dah 4 bulan baru rm7..hahaha..maybe jarang klik2 nuff or, org pom malas klik nuff kite kot..=p

    ReplyDelete
  11. hehe..ok la tu..lps la nk banje sy mcd..ekeke:p

    ReplyDelete
  12. bole.. skang ni pun yati kumpul byk2x.. lagi pun tak terdesak lagi nak pakai duit.. biar la simpan dlm tu hihi

    ReplyDelete
  13. ermm..kiter pun x pandai gak..
    dh setawun..guna nuffnang..xde gerak2 hahah..

    ReplyDelete
  14. kite nyee bwu 10 ingget jek...
    cane nak naek~~~
    da la elaon ta msok lg...
    waa~~

    ReplyDelete
  15. akak,blaja slow2..xpe up2 lg ye kak..taniahh2..

    ReplyDelete

Words of wisdom