Tuesday, January 26, 2010

adiella collection 1st giveaway

dah lama x join contest rasa cam dh malas plak sebab tak penah menang pun hahaha.. tp aku tak kira nak join gak ++ adiella collection 1st giveaway ++ by adiellacollection (azie) sempena p'bukaan blog nye seraca rasmi . hadiahnye spt kat bawah ni. best kan..

Cabutan Pertama
Lace Jewelery Box Heart Shape

Cabutan Kedua
Fleece Blanket(Jean Perry)
Size: 120cm *170cm


Syarat2 penyertaan adalah seperti berikut:

Step 1: Jadi follower adiellacollection
Step 2: Buat satu entry ttg giveaway ini b'serta gambar hadiah giveaway diatas b'tajuk "adiella collection giveaway".
Step 3: Sila link kan blog ini di blog list anda.
Step 4: Sila tinggalkan comment b'serta link anda atau email.

Tarikh tutup "giveaway" ini adalah pada 20 February 2010 (11.59 pm). Pemenang b'tuah akan diumumkan pada 21 February 2010.

2 Responses so far.

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors