Tuesday, December 1, 2009

CONTEST COPY PASTE by mama emma

Salam semua, ramai yg menye pi nih.. agaknye still bercooti lagik kot..
kali ni aku nak join contest yg maha senang nih by mama emma http://precious-innocent.blogspot.com/
DeepBlueLense
ok, ini aku tepek badge deep blue lense. ini hadiah bagi contest ini:

outdoor shooting* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!Read more: http://precious-innocent.blogspot.com/#ixzz0YQkiGbKM Under Creative Commons License: Attribution
whoa.. bestnyer kalau dpt hadiah ni.. tp bila aku baca blog mama emma ni.. rupanye pakej dia tersangat le murahnyer.. RM50 jer utk pakej atas tu.. caya lah.. kalau agak2 ter kalah boleh terus amik jer pakej ni kan..
ok mama emma, hopefully pass ye.. thanks for organizing such a lovely contest n hadiah yg menarik sangat tuh yek..

3 Responses so far.

  1. waa best la hadiahnya..hahha lawak la statement agk2 terkalah..ekekek:p
    apepn good luck ye..kalu menang panggil la kita utk model extra..ekeke;p

  2. thanx sbb sudi join contest kita tu..

    hehe, kene pikir +ve, tp tu la, kalau tkalah leh je amik pakej kite, sbb murah kan?

    thanx again ya, & gud luck!

    -mama emma®-

  3. adda says:

    suziey, jom ar join skali.. mana tau suziey ter menang lak, nanti kitaorg plak yg jd extra.. kahkahkah

    thanks mama emma.. contest yg senang camni rugi ar kalau x join

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors