Monday, December 28, 2009

Contest "Ceria Si Ayah bersama anak"

Nak join contest ini plak lah.. thanks ye kepada penganjur..
Tarikh Tutup : 30 Dis 2009

Syarat2
1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) DONE
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda DONE
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. DONE
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti.. OKEH
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..

Cara2
1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda..
Okeh, ini gambo nyer yek. aku baru dpt snap semalam.. kebetu;an hubby tgh bergurau2 n bermain dgn syafi cepat le aku jadi ala paparazi hehehe..Nama ayah: Syahir Izam
Nama anak: Syafi Fakhriy
Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified). OK

5 Responses so far.

  1. cutenyer! boleh menang ni kak adda!! good luck ek :)

  2. Mrs. Adz says:

    memang ceria tul ni..good luck

  3. salam ceria,

    sy dah semak blog ini n semoga berjaya k...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors