Kalo camni kayo la makcik!! - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, November 5, 2009

Kalo camni kayo la makcik!!

Td aku dpt sms ni.. dr no 0128387954..

TAHNIAH! No Sim card anda tlah berjaya memenangi hadiah mingguan/bulan RM17,000 dr "POWER ROOT" Sila call/telp perkhidmatan: 014 203 3426 Terima kasih

wah.. ngko ingat aku ni poyo sangat ker? kalau nak menipu pun berpada-pada laa.. sms ejaan pun tak lengkap.. takde aku nak percaya sms ni dr power root.. citt!! aku power root pn tak minum.. macam ini la manusia kan.. mana ada dapat duit semudah tu.. kalau takde usaha mana ada nak dpt duit senang2..

aku mmg tak caya sms atau email2 yg bunyi nye lebih kurang camni.. ee kalau boleh nak report polis ajer.. mengganggu idup org lain jer.. betul tak??

12 comments:

  1. betul tu..kita kne alert dgn benda2 camni , jgn terus percaya idup2 1

    eh , ade tag la utk akk , sila cek di blog sy yer .. tq ! Tag " Untitled" tajuknyer .

    ReplyDelete
  2. my sil pn terkena gk tipu daya camni. rugi hampr 1000 rasanya. nk tuntut balik dah blur2 orgnya cabut tah kemana.

    pendek kata toksah caya la temberang berupa sms n email gini.

    kat email, saya dah milionare dah. segenap negara nak bagi saya duit juta2 dolar. wkakakaka....

    ReplyDelete
  3. huh.. kaye.. kaye... kaye... leh buat down payment mercedes tu.. hiks...

    ReplyDelete
  4. k.adda hajar pun pernah dapat sms camtu... dan2 tu jugak hjr delete... tipu jer sumer tu kak...

    ReplyDelete
  5. hah..jgn dilayan semua sms n email mcm tu...itu semua keje org yg malas keje...kui kui kui...

    ReplyDelete
  6. kalau repot diorang buat apa ek? takut dia buat derk aje...

    ReplyDelete
  7. memang bestkan klu betul..tapi cuma rekaan semata-mata ye..hihii

    ReplyDelete
  8. aah slalu gk dpt camni..mmg nmpk sgt penipu..

    ReplyDelete
  9. kawan akak penah dpt sms camni...tapi saja kitaorg call...tanya kat mana tptnya..tp mmg ada owang angkat...katanya ofis kat kl...mmg nak menipu...

    ReplyDelete
  10. mmg byk penipuan cam gini. kak nza slalu gak dpt call kekonon menang hadiah dr syarikat yg xprnah kita jejak....

    ReplyDelete
  11. tak sangka ada gak org yg terpengaruh yek..

    betul la rasanye polis buat dek je kot haha..

    ReplyDelete

Words of wisdom