Saturday, November 28, 2009

I am a Farmville fan

Buat pengetahuan u all, ini lah penyebab yg menyebab kan aku dah jarang ber blog.. jahat betul dia ni kan.. kalau masuk facebook tu dah tak wat menda lain dah.. asyik ngadap dia ajer.. berhantu betul.. lepas puas main ni aku dah tanak main lagi apa2.. cukup lah (ee boleh caya ke ni??? ;P )..
inilah rupa terbaru ladang aku di facebook tuh.. kalau korang yg ada ladang tu jom ar jadik neighbour aku yek.. detail facebook aku ada kat side bar tu.. thanks ye kawan2 kerana sudi bace mengarut aku ni.. hehehe.. selamat hari raya haji utk semua..

7 Responses so far.

  1. MaMaSyAzA says:

    terasa best sgt dpt berladang kat fv n masak kat cafe world...puas sgt

  2. Miss Zue says:

    Dulu2 kita addicted dgn benda alah FV ni... huahaha memeang terjebak lah... tapi kira sekarang ni dah bersara awal.. ha ha a
    Selamat BerFV ya adda...

  3. adda says:

    jom ar aktifkan diri kak zu tu semula.. kite selalu jenguk ladang kak zu.. kesian, lalang, raccoon sume ada.. hehe

  4. nza says:

    patut le lama xziarah umah akak..rupanya cbuk dok brladang....kak nza takut gak bk cuba kot nnti xmkn le makhluk kt umah ni..ank2 ada gak dok cbuk buka cafe tu...

  5. adda says:

    hehe sori kak nza.. ni dh diambang keinsafan.. blog akak akan saya terjah semula yek

  6. udah2 ler tuh.....aku mmg dah stop...

  7. Adda aku langsung x nak try..takut kena komitmen..tp congrat laa sampai besau daa ladang ni..cantik kalo di realitikan..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors