GIVE AWAY - Mama Syafi lucky follower - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, December 15, 2009

GIVE AWAY - Mama Syafi lucky follower

Assalamualaikum semua.. sebagai tanda terima kasih aku kepada follower aku, aku ingin memberikan hadiah kepada follower bertuah aku.. Kalau tgk counter kat bawah ni 7570 kan.. oleh itu kepada pengunjung ke - 8888 blog ini akan aku hadiahi dengan hadiah dari aku.. hadiah tu nanti aku akan bgtau ok..


tp ingat, hadiah hanya akan diberikan kepada follower sahaja.. kalau bukan follower kenalah jd follower cepat2 ok.. kepada pengunjung ke 8888, sila printscreen kan angka yg dibulatkan (tp utk counter ke 8888) dan email or publish entry itu ok.. sekian, terima kasih..

p/s: sambil2 tu silalah klik nuffnang aku tuh yek hee hee

psst ini email aku suhada@ultimate.com.my thanks to mama tisya sebab ingatkan suh letak emel add. aku ter overlook sebenonyer hehe

18 comments:

  1. Sempat lagi promote kling2 nuffnang yerk..hihi..

    ReplyDelete
  2. hiks... tak yah suruh klik kat ads nuffnang tu.. tiap hari klik.. :D

    ReplyDelete
  3. biase la kan lily.. sambil nyelam minum air hee hee

    anil, tau anil selalu jenguks. thanks ye jd mengklik setia nuffnang ku ini ;)

    ReplyDelete
  4. waaaaaa murah rejeki..siap buat giveaway..hehe..harap2 kita la yg bertuah tu..ekek:p

    ReplyDelete
  5. kahh..kahh sajer jer join contest disamping dpt hadiah dpt gak member2 baru..

    ReplyDelete
  6. suziey, buat suke suke ajer.. ni baru 1st time nih.. tak berapa reti sebenonyer

    zai, itu la kan.. dpt gak member baru.. boleh meluaskan kenalan

    ReplyDelete
  7. salam..susah nak bertuahnya..sbb daku jarang berbloging skrg..huhuhu..adda buat giveaway lain leh?..hehehe

    ReplyDelete
  8. wah bestnyer klu hajar leh jadi pemenangnyer....

    ReplyDelete
  9. zieha, takpe ar.. mana tau ada luck ye tak? kite pn dh jarang berblog sebab tgh sibuk bercucuk tanam kt farmville hehe

    hajar.. aminn.. mana tau ada rezki kan

    ReplyDelete
  10. zieha, takpe ar.. mana tau ada luck ye tak? kite pn dh jarang berblog sebab tgh sibuk bercucuk tanam kt farmville hehe

    hajar.. aminn.. mana tau ada rezki kan

    ReplyDelete
  11. kak nza, kena tunggu.. mana la tau ada rezki kak nza

    ReplyDelete
  12. kak nza, kena tunggu.. mana la tau ada rezki kak nza

    ReplyDelete
  13. Al Quds Travel Welcome You :-

    "FIESTA ALQUDS TRAVEL FAIR"
    Date : 10,11,12 December 2009
    Time : 10.30 am - 10.00 pm
    Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
    Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
    Tel No : 609-747 9999

    Diskaun hebat untuk semua
    pakej pelancongan!!!

    ReplyDelete
  14. KELAS MAKEUP DI SERI KEMBANGAN 6TH DEC & SHAH ALAM 20TH DEC MASIH ADA KOSONG! SMS 0162128740 UTK REG. TEMPAT TERHAD!

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM

    ReplyDelete
  15. nk try capture gk la...tp mn email address nya ...mcm ler kita dpt capture tp tkpe ku akan try gk :-)

    ReplyDelete
  16. good luck ye mama tisya.. nanti kite tepek email address.. thanks for reminding.. lupa ar hehe

    ReplyDelete
  17. hahha..menarik betul contest ni..cuma perlu jadi bertuah je..hurmm.tapi nk jadi bertuah pun susah jga..sekarang time baru follow ni dah 8598..uishh.rasa pagi ni je dah dapat jmpa sapa 8888 tu.aiyaa..susah jga ni.

    ReplyDelete

Words of wisdom