Baby with transport contest - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, November 23, 2009

Baby with transport contest

INI ADALAH POSTING YG DI UPDATE DARI PREVIOUS ENTRY. SORI YE ummi nabilah SEBAB TERHANTAR GAMBAR YG X MENEPATI SYARAT.. KALI NI INSYA ALLAH BETUL TAU.


1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang.... DONE

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified... DONE

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama, umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...

OK, inilah gambo syafi dgn transport nyer.. the one and only.. skrg tgh duk survey tricycle yg menarik n of course la murah hehehe.. mmg dia suka naik ni sebab bila bergerak sket ajer ada lagu.. pastu lagu dia bertukar2 plak..

NAMA: SYAFI FAKHRIY
UMUR: 1 TAHUN 9 BULAN


yg menariknye lagik, syafi boleh berlatih berjalan sekali.. adjust sket tempat duduk dia tuh pastu boleh tolak sambil jalan.. ye laa masa ni syafi umo 7 bulan.. masih belum pandai jalan.. kira 2 dalam satu la ni.. untung beb..

contest ini bermula 15 Nov 09 sehingga 12 tghari 15 Dis 09.

7 comments:

  1. comeynya...gud luck syafi...

    ReplyDelete
  2. tenkiu aunti nza (ni syafi yg jawab hiks)

    ReplyDelete
  3. salam...adda..sorry ye...ada salah faham cikit...utk transport yg statik yg bergerak kt citu jek x dterima...dh ada yg tnya sebelum ni..harap adda sertakan pic transport yg lain leh? yg ada roda yg leh bgerak sna sni...k? sorry ye...

    ReplyDelete
  4. salam...dtg ziarah lg...hehe...k all done...gud luck ekk...thanks sudi join...cute baby dia dgn transport tu

    ReplyDelete
  5. oops baru perasan...banner kt sidebar mane? hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom