Header Ads

test

Sambutan hari raya kat opis

1st sekali aku nak minta maap sebab dh lama gak menyepi (ada org perasan ke?? hehe..) semenjak syafi kuar wad arituh aku dh kureng nak berblog ni.. hehe tp sebenarnye aku sibuk bercucuk tanam kat facebook.. jangan marah yee.. aku dh terkena sindrom farmville hehe..

ok la.. layan gambar je ye kengkawan..


inilah antara menu utama kami.. alamak lapar la plak bila tgk.. ada yg aku tak sempat amik iaitu cendol dan laksa.. kambing tu sedapp tau.. sekejap jer abis.. tgk chef yang jamil tu.. sgt hepi masak kuey teow hehe.. ceria abis.. baulu ditaja oleh jaafar onn..

rendang dan lemang tu ditaja oleh rubiah suparman.. kek batik sarawak plak ditaja oleh deja moss.. sgt sedapp tau..

selepas abis melantak, sesi karaoke plak.. sori ye gambar melantak tak sempat diambil sebab tgh khusyuk ngadap makanan hehe.. tgk je la gambar chef2 kite berkaraoke. kelakar tgk gelagat diorang nih..

hiks.. pics selit dari aku.. jgn marah yee..

13 comments:

  1. wah...sedapnyer rendang tue...dh time nie lily lapar ...bertambah ler lily kelaparan nie...kek batik tue pon sedap...nnt blk srwk nk cari gak nie...lama x mkn...

    ReplyDelete
  2. macam best je kek tu..amboi ape yang merah kat tudung tu..glamour u

    ReplyDelete
  3. ada sekuntum bunga kat tudung tu..mesti adda byk dpt duit raya nie..hehehe

    ReplyDelete
  4. Beshnyer acara makan2..comp sy comp jepun..tkde pon acara smbutan hari raya..huhu..syahdu tak..

    ReplyDelete
  5. bestnyee jamuan raye @ opis.. kitorang asalnye nak buat gak.. tp ada kontroversi plak.. so.. cancel... hohooho...

    ReplyDelete
  6. sonoknye company ko adda... amikla aku keje bwh ko adda... aku dah boring keje IT ni... huhuhu nk tukar bidang lak...

    ReplyDelete
  7. meriah adak...bunga kat tudung ko tu pun meriah gak..hehe..makanan lagi meriah...kalau org tgh diet pun sure leh lupa kan..
    aku ada jamuan gak kat opis tp xde gambar coz masa tu aku tumbang..mabuk teruk n cuti..cian kat diorang..

    ReplyDelete
  8. perghhh sedapnya kek lapis srawak tu..deja moss sponsor lagi..hehe..tu bahulu JO ke?

    ReplyDelete
  9. wah...kambing panggang tu sungguh2 menyelerakan....kalo mcm ni punya menu..makan sampai kekenyangan pun takpe...huhuhu...

    ReplyDelete
  10. kambing tu mmg sedapp.. tak ingat plak catering mana yg buat kalau idak boleh bgtau kt sini.. yummy..

    kt baju tu ialah bunga hiks.. kononnyer ala2 penanggah laa.. (eh, korang faham ke maksud penanggah nih??) ala2 kuli laa time tuh.. yg buat keje2 belakang tabir hihii...

    bahulu tu mmg jaafar onn yg taja.. tp xsempat makan sebab perut dh penuh sgt.. sempat mkn lemang n rendang rubiah suparman dgn kek batik deja moss tuh.. mmg sedapp tau.. kek batik tu sgt sedap tau lily.. kalau lily balik kena kirim satu ni hehe..

    ita, ko x dtg opis mate ko yg kesian ker? bukan ko yg kesian?? hehe sabar byk2 ye dlm menghadapi morning sickness..

    anil, apa agaknye kontroversi tu yek? ee macam2 kan..

    fara, ko larat ke nak keje kilang cam aku nih? lebih baik ko duduk buat programming baik2 ye hehe.. lg bagus

    ReplyDelete
  11. bestnye..tgk ada lemang tu..tertarik dan menarik..
    eh eh pic selit tu wat pe nak marahkan..dah sah2 tuan punye blog nak enterframe ;)

    ReplyDelete
  12. hikhiks.. betul.. betul.. betull tu yati

    ReplyDelete

Words of wisdom