Monday, October 26, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

Contest ni betul2 membuatkan aku teruja nak join.. sebab pada aku senyuman syafi amat manissss sekali... hihihii.. kalau dpt wat outdoor photography dgn syafi alangkah bahagianyer.. tgk gambar2 kat smileykidz [http://smileykidz.blogspot.com/] mmg cantek2 belaka.. mana le tau ada rezki syafi kan..

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

Hadiah yang ditawarkan adalah:
Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda DONE
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini DONE
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda DONE
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. OK. ini antara gambar2 syafi yg ingin aku pertaruhkan.. sori yek terbanyak plak..
  • syafi's 1st smile caught in camera.. ingat lagik.. terlompat2 aku gumbira (padahal masa tu baru 30 hari berpantang haha)

  • toothless smile

    cakk

    kiut x saya??

    wow.. mcm pengantin la pulok

    haa.. haa.. naik aeroplane

    again.. toothless smile.. priceless..

    chubby nyer..

    masa ni kena letak bedak yg dicampur pokok mambu.. baru baik dari campak.. senyum gakk dia..

    aumm..


    NAMA: SYAFI FAKHRIY
    UMUR: 1 TAHUN 8 BULAN

  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. ORAIT
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . DONE
  • AMARAN: no link back will be disqualified . OK> DONE
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. DONE
  • Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.





9 Responses so far.

  1. ala tiutnyeee...
    cop jadi menantu bleh dah kak adda? hihi...
    gudlak ye....:)

  2. so cute pic syafie yg kena letak bedak tue n yg duk kat kerusi pengantin...senyuman semua ceria...

    GUD LUCK DEAR!!!

  3. waaaa ceria btl syafie yek...good luck syafiee:)

  4. adda says:

    farah.. ok.. ok.. no problemm hihikk

    The Queen Of My Heart,
    kiut yek.. hehe bangga dengar.. tenkiu

    suziey, idp mesti ceria ye tak? sama la cam aqeel tuh. hehe

  5. ~nannoor says:

    Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

    Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!! :)

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ Photography

  6. BoeyJoey says:

    Syafie's smiles are so cute & natural! :-)

    Btw, I'm hosting a monthly giveaway of $200 US cash at http://boeyjoey.blogspot.com/2009/10/im-wishing-for-something-sparkly-for-my.html. Very easy to participate; go check it out!

  7. adda says:

    thanks nannoor..

    boeyjoey.. thanks, i've visited ur blog

  8. MRS. K says:

    senyuman menawan gitu.. ade lesung pipit lagi... gudluck syafi and kak adda..

  9. gudluck kak ! mmg comei2..
    sy pun masuk tp letak pics xbyk ..harapan akk nk menang lg tinggi ler .

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..