Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway

dah lama x masuk contest. mana lah tau kali ni ada rezki plak. sebenarnyer contest bookworm huiwearn tu aku ada menang early bird prpize tp takde maas nk amik gambo.. nantikan kemunculan posting itu nanti yek..

ok, contest yg aku nak join ini dianjurkan oleh mama tisya [http://mamatisya.blogspot.com]. thanks for organizing this contest yer.. senang ajer yek

MamaTisya Duit Raya Giveaway
bermula 6 oktober hingga 14 oktober 2009
tepat pukul 5.00 ptg

duit raya dlm gambar di atas adalah CONTOH shj
jumlah sebenar hanya akan diketahui oleh 5 org yg bertuah nanti


syarat-syarat sgt senang & mudah :

  1. Terbuka kepada smua blogger
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti


PERINGATAN:

**pd yg tktahu mcm mn nk wt STICKY MODE, bole refer tutorial kt SINI
**hanya peserta yg memenuhi semua syarat sahaja yg akan di update
**jika nama anda blum tersenarai mayb masih ada syarat2 yg belum cukup
so sila semak otherwise u will be disqualified without notice....


HARAP MAKLUM !!!!!



apa tgu lg....jom rmi2 join
MamaTisya Duit Raya Giveaway
mn tau anda antara 5 org yg bertuah itu
tkpyh susah2 nk kena jwb soklan or wt slogan or upload gmbr pn

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors