Wednesday, September 2, 2009

Pre-Contest

Hmm.. sebenarnye hajat dihatiku yg kecil ini dah lama.. Aku teringin gak nak wat contest utk member2 blogger semua.. kalau boleh tanak wat contest yg susah2.. tp apa yek... dh nak dekat sebulan aku fikir tp x masyuk gak..

kengkawan ada idea x nak wat contest apa? yg penting aku nak wat simple2 jer.. xnak susahkan org.. suka-suka.. kengkawan suka.. aku pn suka hihihi..

12 Responses so far.

  1. Mrs. Adz says:

    wah nak wat contest gak ke..bagus tu..leh ar daku joint nanti..leh ramai followerkan..

  2. nza says:

    ok, bagusx3...ttp xtau lak bagi cdangan...hi.

  3. zieha says:

    yehaaa..harap2 adda cepat dpt idea..leh zieha join:)
    betul tu..buat contest yg simple mesti ramai yg join..all the best:)

  4. adda says:

    tu la mmg tingin nk wat tp xde masa nk fikir lagi nak wat camne..

  5. QQ says:

    daku nak join..harus join..hehehehehe

  6. ~FARAH~ says:

    buat la adda..gerenti farah join (dengan syeefa):)

  7. adda says:

    hihi.. sure akan buat tp nak wat contest apa yek.. hadiahnye insya allah dh ada dlm pala nih

  8. contest bahagian umah yg paling buruk/bersepah. hehehe..senang je tu..

  9. adda says:

    umah bersepah tu dh ada org buat laa.. so xleh la

  10. Contest aksi anak paling kelakar or mencuit hati. kite kalau bab2 anak mmg semangat sikit..hehehehe..

  11. adda says:

    haah macam cun ajer lily.. insya allah akan difikirkan.. biasalah pasal anak mmg alert ajer kite ni kan

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors