Thursday, September 10, 2009

"My Glamour Picture Contest"


Hahaha.. demam contest mmg sedang melanda diriku ini ..jgn marah kengkawan.. kali ni aku nak join "My Glamour Picture Contest" yg dianjurkan oleh http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/my-glamour-picture-contest_23.html

.

Syarat-syarat

1. Terbuka kepada semua blogger
.
2. Anda diwajibkan menjadi Follower blog http://cincinmasmerah.blogspot.com/ serta add link blog ini dalam blog list anda. DONE
.
3. Sila pastikan gambar (banner) di atas di sidebar blog anda and banner tersebut mestilah link kepada entry contest ini, gune link ni:
DONE.

4. anda bleh buat entry "My Glamour Picture Contest" dengan memuatkan sekeping gambar anda yang paling glamour, nama anda dan ceritakan serba sedikit kenapa anda merasakan gambar anda itu glamour.
.DONE

Jeng..jeng.. inilah gambo yg ingin aku pertaruhkan.. gambar ini diambil sebulan yg lalu utk photoshoot raye.. gambar ini mmg aku rasa spesel n glemer sebab lokasi penggambaran adalah di dalam studio karangkraf di mana semua artis n model2 sumer amik gambar kat sini.. tgk la layar putih kt belakang tuh.. pastu, kameramen pun adalah profesional photographer dari karangkraf gak.. so, apa lagik yg boleh akurasakan.. tentulah keglemeran yg terover hahaa..


5. Pastikan di dalam entry anda ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified):
.DONE

6. Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest-anda di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda pengesahan anda menyertai contest ini.
.DONE

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional (penganjur yang pilih) berdasarkan photo anda yang paling glamour.
.
8. Contest ini bermula 22hb Ogos 2009 sehingga 30hb September 2009. lama skit coz nak bagi peluang anda semua upload gambar glamour masa raya nanti..hehehhe
.
9. Hadiahnyer akan diberitahu next entry.Tungguuuuuuu...
P/s: gambar anda hendaklah yang terkini dan tidak lebih dari 3 tahun ke belakang.

OK cik reflisia. harap2 penyertaan ini lulus yek.. tq

9 Responses so far.

  1. nza says:

    wah,wah...mak n ank brcontest nih nmpaknya..bagus, bagus,bagus..Kak nza xde pic yg glemer la...pic muka comot tgh msak tu adelh...he..

    apapn good luck...

    Daku pn dh mula suke contest...

  2. rajin tol masuk contest. good luck ek

  3. adda says:

    hihii.. segan tp mau gak masuk contest.. tgh semangat le katakan

  4. Siti says:

    wah..wah...wah...tu dia..mama adda dah berposing..kalau menang leh belanja nih..hehehe

  5. hiii..glemer la tuh posing kat tpt2 artis lain wat ps kan..ngan baju ala songket tu..mmg cun!!..gud luck adda..=)

  6. wah wah adda..mengglamour kan diri ek.naz pun nak try lah..gd luck

  7. adda says:

    siti, sekali sekala jer posing bukan selalu. tu yg rasa glam tu hahaha

    lily, perasan glamer je sebenarnyer ahaha

    naz, dh tgk gambar naz tu.. wah glam jugak yek..

  8. Reflisia says:

    cantik pict...i love it..neway i dah view n semuanyer completed..good luck k

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors