Huhuu line TM problem - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Tuesday, September 1, 2009

Huhuu line TM problem

Start dr semalam aku xleh masuk tenet kat umah.. huhuu .. sgt sedey.. sebab perasaan & semangat berblog sudah semakin membuak2.. sama la cam membuak2 semangat patriotik sambut merdeka (tp sambut kt umah je la.. zzzzzzzzzzzzzzz hehe).. semalam my lovely hubby dh call TM.. so arinih TM technician akan dtg usha apa yg patut.. hopefully mlm ni dh ok la.. so, dpt le aku kembali mengaktifkan diri dan mengaktifkan nuffnang kengkawan yg lain hehehe.. so, kengkawan sekelian, nantikanlah adegan terjah aku yek.. sori la wat sementara ni aku low profile sket...

2 comments:

  1. sama la kita.. bila tgh free malam2 nak terjah blog kawan, slalu tensen... slow huhu

    ReplyDelete
  2. huhu ada geng rupanye.. mmg tensen kan yati

    ReplyDelete

Words of wisdom