Monday, September 7, 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST

Nak masuk contest lagi ni.. tgh gila contest hahaha.. kali ini dianjurkan oleh baiti or mz zizee[http://nzizee.blogspot.com/2009/09/cute-sleeping-baby-contest.html]. thanks baiti for organizing the contest. leh la tambah kenalan kan.. contest ini sempena besday baiti yg ke-26 (ayoyo.. muda lagi la tuh)..

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang
& 5 penerima saguhati istimewa


Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
DONE-aku ini seorang mama tau.

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life
dan add my link nie di bloglist anda
DONE.

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali...
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 - 12 bulan
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU

Jeng..jeng.. inilah gambar yg ingin aku pertaruhkan.. pada aku gambar ini sgt comel.. gambar ini ketika syafi berumur 4 bulan.. kitaorg bangun pagi2 tgk dia camni.. (wait.. nampak tak syafi kat tgh2 tuh? jgn kompius antara syafi n bantal2 tu eh ;) ) cuba peratikan sarung bantal tu.. tak tau lah camne dia leh tarik n hisap.. agaknye dia ingat nenen kot hihii

Name : Syafi Fakhriy b. Syahir Izam
DOB : 19 Feb 2008
POB : Pusat Perubatan Keluarga & Bersalin UMRA, Shah Alam
Nama Ibu : Suhada bt Ahmad

6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali
DONE

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
Walaupun aku baru aje visit blog ni sekali jer, tp aku dpt rasakan baiti ni orangnye boleh masyuk dgn aku. sebab apa? sebab kitaorg ni ibu2 yg care pada anak.. kalau baca blog pn ttg anak n family.. siap ada parenting tips lagi.. bagus tu.. sama2 kite leh blajar kan. kaler blog tu pun aku suka sebab warna pastel gituh.. aman bahagia ajer.. and honestly gambar tido sheena tu mmg kiut. hubby tgk pn kata kalau bukan organizer punye anak, mesti boleh menang nih hehe.

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..
DONE

3 Responses so far.

  1. salam terjah..yeyahhh..huhuhuu..ngigau ker.leh tarik sarung bantal lak..siap masuk molot lagikk..nie mimpi nenen kott..heheheheh..mesti bantal tue ader nau mommy der kan..huhu..terjah done..all checkk tq for joining dear

  2. Salam adda...

    Wohohohoho.. selamat menang k.. harap2 syafi menang..

    Fara buat masa terdekat neh da serik masuk mana2 contest..kakaka.. tgk2 ar kalo contest tak memerlukan vote, fara try ar.. tapi malas ar.. kakaka

    Semalam sgt suke mam beriani... sedapp..:D Thanks again dear..:)

  3. adda says:

    takpe ar fara.. nanti bila dtg mood tuh kenalah msk contest byk2.. manalah tau sangkut kan

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..