Header Ads

test

Berjumpa dgn Anil

Semalam aku akhirnye telah bertemu dgn anil wanina [http://anilwanina.blogspot.com].. anil anto biskut raye yg aku tempah kt dia arituh.. boleh tahan rasanyer.. sedapp.. sebenarnye anil ni adalah antara temen blogger terawal aku.. mmg dh tingin jmpa dia dh lama dah.. sejak noy dtg mesia arituh lagi.. tp masa tu anil ada somthing so tak dpt join gathering kitaaorg..

lokasi pertemuan di depan umah aku.. sori anil, masa ni tgh kemas umah, jemur karpet bagai.. mmg tgh berhabuk gilos.. so terpakse duk berborak depan umah ajer.. rupanye hubby anil ni keje dgn supplier company aku.. mmg kecit je dunia nih kan.. nampaknye dh jmpa sorang lagi member sekepala .. best betul.. lepas ni kite gather raye ramai2 nak??

4 comments:

  1. hiks.. kite gak tak sempat nak buat entri khas 'adiah besday' tu.. :P yg tak bleh blah nye.. boleh lupa amik gambo tuu.. isk.. isk.. dah pakai lawa2 kononnye.. :P (walhal dah busuk baru balik kelas.. ekekke)

    anyway, mmg best borak ngan adda.. lg best bila sebenarnya kenal tp tak kenal la ngan husband saya yg keje as supplier ink kat company adda.. alahaii.. tecitnye dunia.. yg klakarnye, apa menda yg korang citer pasal ink2 tu semer.. saya tak paham.. ekkeke.. takpe la.. next time bile gather2.. ada la menda nak diborakkan.. hikhik...

    ReplyDelete
  2. hiks.. mmg syok arr jmpa.. nanti kite gather2 lagi ek.. tu laa x terfikir nk amik gambo pun.. masa tulis post ni baru teringat aikk ape ke hel x amik gambo hehe? xpe pun masa tu kite tgh chomot..

    nanti anil nak train pasal ink leh la jmpa kitaorg eh

    ReplyDelete
  3. bestkn dpt jupe member alam maya ni..yelh tiap2 hr dok brinteraksi n skali jupe mesti gempakkn...

    ReplyDelete
  4. betul kak nza.. sebab kite dh rasa cam dh kenal lama je w/pun jmpa kt alam maya ni.. bila jmpa face to face pn rasa cam jmpa member2 jer.. bila agaknye nk jmpa kak nza plak ye

    ReplyDelete

Words of wisdom