Monday, September 7, 2009

BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST

Thanks to Pn.lynna [http://kisahlynna.blogspot.com/2009/09/beautiful-girls-with-hijjab-contest_01.html] kerana menganjurkan "BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST" . Ni sempena besday pn lynna kan. hepi besday yek. semoga dipermudahkan dalam masa mengandung dan melahirkan nanti. Nampak cam menarik contest ni, so aku pun decide nak memeriahkan lagi suasana hehe..



Photobucket


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung, mengikuti,terjumpa atau terbaca blog saya ini..hehe..

2. Dengan Sukahati menjadi FOLLOWER Saya di Blog ini.. DONE

3. Linkkan -KisahLynna@blogspot.com di blog anda. DONE

4. Sila Add kan Baner Contest di side bar blog memasing DONE

5. Sila link kan url blog anda di coment sy ini bagi memudahkan sy melihat pernyertaan anda. DONE


MUDAH SAJA KAN ;) CARA-CARA UNTUK MENYERTAI NYE ADALAH :
1. Tulis title entry anda "BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST" DONE


2. Sila uploadkan sekeping gambar anda bersama cara pemakaian hijjab,tudung, shawls yang anda rasakan paling hot+gojes+cantik menawan sekali..

Ini lah gambar yg ingin aku pertaruhkan.. jeng.. jeng.. hiks, segan pulok.. Masa ni ada shooting kat opis. gambar ni guna camera phone so agak kureng sket. sowi la yek..


3. Jangan lupa link kan penyertaan anda di coment saya agar mudah untuk saya membuat semakan.. DONE


Mintak2 ada la rezki kali ni hehee..

8 Responses so far.

  1. nza says:

    wah, comel sungguh...good luck!!!

  2. adda says:

    hah? comel ker? cam baby lak rasanyer.. thanks u all..

  3. penyertaan anda telah di trima.tq join my contest ;)

  4. adda says:

    thanks lynna. hehe saje memeriahkan lagi suasana

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors