Assalamualaikum.. we are back to shah alam.. - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Saturday, September 26, 2009

Assalamualaikum.. we are back to shah alam..

Assalamualaikum kawan2 sumer.. ee sgt rindu banget dgn teman2 blogger sume.. kat muo arituh sempat jenguk sket2 jer blog u ols.. lagipun memasing nampak gaya nye sibuk beraye ni.. blog dh jarang2 visit hehe.. anyway selamat bergumbira di hari raya ini.. sesapa yg nak wat open house jgn lupa jmput aku yek hehe.. (tak malu hehe..)

Kitaorg baru sampai dari muar pagi tadi dalam kul 1 pagi.. mmg best raye taun ni.. rasa cam sayang plak nak balik shah alam.. ni dh mula rindu kt mak kt kampung nun huhuu.. takpe la.. life must go on.. so, mulai petang nanti kitaorg akan mula terjah beraya kt sini lak..

yg bestnyer semalam.. buka2 nuffnang aku tgk earning dh bertambah2.. ee bestnyer.. teruja sungguh.. tak sangka ber blog camni pn leh dpt duit gak kan.. sgt hepi diri aku ini hahaha (gelak jin..) terima kasih kepada kawan2 yg rajin duk klik nuffnang aku nih.. insya allah jasa baik korang akan aku ingat sampai bila2 sehinggakan aku akan mengklik semula add nuffnang korang pulak ye hahha.. marilah kite bersama2 menuffnangkan diri kite hehe..

16 comments:

  1. dh blk shah alam ye. Apa nk watkn, dh nk mula keje...Kak nza pn dh smpai umah...msh rindu kg.

    ReplyDelete
  2. Raya sakan lah syafie...mesti byk kumpul duit rayakan...

    cam mane arrr nk menuffnangkan nie??
    blurr jer nk wat... heheheh :((

    ReplyDelete
  3. mama dah klik.... selamat kembali bertugas ya!!!!

    ReplyDelete
  4. Salam ...

    slamat mengklik ad ! timekasih klik2 ad sy yea..i klik juge ..

    slmat ari raye !

    ReplyDelete
  5. tq jugak pada kawan2 yang rajin klik klik ni...lepas raya semua dah start bekerja...rasa liat nak g keja...dah seminggu cuti....masih dlm mood berhari raya

    ReplyDelete
  6. selamat kembali:)
    ooo..adda dok shah alam ye..
    seksyen brapa tue..
    makcik/akak ipar kita pun ada s.a sek 18
    wah raya sakan ye..seminggu balik muar..
    mesti windu masakan mak teww
    tak per..nnti amik cuti panjang lagi leh balik kampung lagi:)

    ReplyDelete
  7. welcome back to shah alam...maknanya welcome back to opis gak...heeheehee...cuti lama2 ni best tp bila time nak masuk opis..rasa berat je...heeheehee

    ReplyDelete
  8. waahhh..blkmuar?dah dkt ngan melaka..kalo tau leh jumpe..kikikiki

    ReplyDelete
  9. mesti memula ni tak ade mood keje..syokkan cuti ni..hihiii

    ReplyDelete
  10. banyak.. banyak.. banyak... heheh.. bila mau open table? hikhik...

    ReplyDelete
  11. huhuu.. takde mood nk kijer arinih.. mmg mood raye.. kalau nak menuffnangkan diri kena register dulu kt nuffnang tau. pastu ikut jer step by step dia.. mmg tricky sket specially tang nak masukkan script tu tp kena try n error la..

    mekasih wat yg sudi mengklik2 yek.. jom kite gather2 nak tak?

    ReplyDelete
  12. waa dh balik kl ek..ni msti ade gather2 ngn fara kat muar ni..hehe:p
    ada kalu buat open house jgn lupe jmput kita..ekeke:p lagi xtau malu kan..hahha

    ReplyDelete
  13. suziey, x dapek jmpa fara pun haha.. memasing sibuk beraya. bila fara nak raye umah kite, kite kt batu pahat. bila kite nk jmpa fara, rupanye dia baru jer sampai dr perak.. akhirnye xdelah gathering tuh

    ReplyDelete
  14. adda..
    kagum aku...
    akunyer nuffnang..dari dulu sampai la nih..
    x sampai2 rm 10 ponnn..
    huwaaaaaaa

    ReplyDelete
  15. takpe ar yanti.. nanti aku klik nuffnang ko lak eh

    ReplyDelete

Words of wisdom