Sunday, September 13, 2009

2009 Cute Baby In Stroller/Pram Contest



Memula tu tak terfikir nak masuk contest yg dianjurkan oleh nuroll aka mummyameer [http://mummyameer.blogspot.com/] sebab ingatkan takde gambar syafi dgn stoller. kalau ada pun bukan full view. tp agak nye sebab dh sampai seru tetiba aku teringat lak yg ada satu gambar yg boleh dipertaruhkan hehe (aku kan tgh gila contest.. jangan marah ye tuan puan sekalian hihii..)

Syarat-syarat for all mummies to join this contest :

1. Of course u must be the follower of mummyameer DONE

2. Sila add dan link kan banner di sebelah pada sidebar.DONE

3. Buat special entry utk contest ini dan sertakan sekali sekeping gambar baby/toddler di dalam prams ataupun stroller anda.
DONE, Gambar yg ingin aku pertaruhkan ialah.. jeng.. jeng..

Gambar ni masa syafi 9 bulan.. nampak kiut ajer kan.. pls ignore segala plastik tesco tu. masa tu baru lepas shopping kat tesco hehe

4. Link kn blog mummyameer. DONE


p/s : CONTEST INI DILANJUTKAN SEHINNGA 23 SEPTEMBER 2009! DAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 29 SEPTEMBER....( sbb N nk raya sakan .... )

nasib baik dilanjutkan.. kalau x tak berpeluang le nak join hehe.. hopefully segala syarat dh dipenuhi.. kalau kureng nanti nuroll bgtau eh.. selamat hari raya.. ada masalah sket dgn shoutmix nurol.. so tak dpt letak link kat sane..

7 Responses so far.

  1. nza says:

    wah, ni dh jd peserta contest tegar...he,he,he...teruskn usha. Comel sungguh Syafi kt dlm stoller tu...cyap lentuk2 lg kepalanya..mesti penat tuh tunggu mama shooping sakan...

    Oklh good luck syafi!!!!

  2. MaMaSyAzA says:

    amboi terlentok2 syafiy..cute..gudluck to syafi

  3. zieha says:

    hehehe..nmpknya dah rajin bercontest nie..daku pun sama..ehehee..goodluck syafi:)

  4. Salam kenalan dan salam ziarah kmbali...
    ensem anak u..gudluck eh :)
    thanx 4 following me..follow u too

  5. adda says:

    kak nza.. wah ni dh di tahap tegar ker? haha.. ye kut dh tegar ni..

    zieha, jom join.. mari kite jd tukang masuk contest tegar sama2..

    kay n mama syaza thanks.. gambar lentok tu yg tak tahan mama syaza.


    ummi hani.. thanks..

  6. ~FARAH~ says:

    gudlak adda :)
    kiut Syafi........:)

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors