Sunday, August 23, 2009

Yatie Chomeyl's Giveaway

Haha nampaknye aku dilanda wabak gile contest hahha (gelak ala jin dalam citer ahmad albab).. kali ni contest yg dianjurkan oleh Yatie Chomeyl [http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/08/yatie-chomeyls-giveaway-kisses-of-love_08.html]

Photobucket


What you need to do to join this giveaway are :
1) to put a kissing cheek cium picture and tell me why do you like the picture.
* tak kisahlah gambar hubby anda cium pipi anda OR anak sulung anda cium pipi adik dia OR gambar anda cium pipi mak anda OR gambar cium pipi kawan sejenis OR gambar anda cium pipi anak anda OR whatever...asalkan jangan buh gambar cemolot sudah ye ..blog i bukan blog porn hoccay..kui3x...*

# Update : gambar cium pipi jer tau sebab juri contest ni jenis suka tengok gambar yang menampakkan expression muka, kalau cium dahi tak nampak sangat expression nyer ye tak? *I siap bagi hint lagi kui3x...yg pilih winners nanti incik hubby selaku incik juri*

Jeng.. jeng.. inilah gambar pilihan aku.. masa ni umur syafi hampir sebulan.. nenek dia yg kiss pipi dia tu.. suka sgt gambar ni sebab ia mengingatkan aku ttg zaman2 berpantang aku kt kmpung.. bukan apa.. x dapat nak lupa betapa excitednye mak aku dpt cucu sulung ni.. masa aku sampai 1st day dr KL dia dh siap tunggu depan pintu dah.. sgt excited.. pastu bila nak balik semula ke kl dia yg lebih2 sedih.. bila dia sedih, secara auto aku pn sedih sama la huhuu..
tgk tangan kanan dia tuh. sebenarnye sakit tuh, tp mengenangkan cucu sanggup dia dukung camtu skali.. i love u mak

Terms & Conditions :

This giveaway is only for the follower of blog Yatie Chomeyl
DONE

Link to blog Yatie Chomeyl in your entry and add my blog in your bloglist : http://yatiechomeyl.blogspot.com/ (no link back will be disqualified)
DONE

Upload the banner of this contest to your sidebar
DONE jugak

Only ONE picture per entry OK.. no prob..

Leave the link to your entry here to inform me that you've join this contest

7 Responses so far.

  1. salam kenal..tenkiu join contest ni, dah di terjah entry nya..good luck :)

  2. adda says:

    yatie, kira nye dh lulus la nih? yahuu

  3. nza says:

    wah, masuk contest lg ye..good luck!!!

  4. adda says:

    hiks.. tgh demam contest nih.. tenkiu nza.. xmo join skali ke?

  5. hi..salam ziarah,jemput singgah & jom shopping wit us!! kain pasang & shawls murah..murah.. :) @ http://gorgeous-ground.blogspot.com/

  6. adda says:

    pengumuman pemenang telah dibuat oleh yatie comeyl.. nampaknye takde rezki kali ni.. congratulation pd yg menang..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..