Sunday, August 23, 2009

Dayang's Giveaway Contest

Tgh blogwalk tetiba ternampak contest ni.. so nak join la.. sebab senang ajer hiii.. kepada Dayang [http://dmasyri.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html], salam perkenalan yek.. saya dh jd follower awak tau.. dan dah add blog awak dlm bloglist dah..

1) comment kat entry ni.. DONE

2) dalam comment tu..tulis la barang apa yang kamu paling suka dalam blog saya ni
[yang saya jahit sendiri dan pilih 1 sahaja]
DONE.
Gambonye spt di bawah.. mmg sgt sweet. kalau dpt nih hajat dihati nak hadiahkan utk niece sempena raya.. ye la memandangkan xde anak pompuan kan. Sgt cute.



3) pastu buat entry pasal giveaway ni dalam blog kamu.. DONE

4) kalau siapa2 yang tak ada blog boleh send email kepada kawan2..dengan tajuk 'Dayang's Giveaway' pastu cc ke bintangbiru_dms@yahoo.com.. N/A. Dah wat kat blog so xyah le email kan

ok..tu je yang wajib..

saya akan menggunakan mr.random generator untuk pilih pemenang..

tapi..
untuk follower
dan juga mereka2 yang ada add blog saya dalam bloglist mereka
saya akan bagi hadiah extra kalau kamu adalah pemenang..
[tolong mention dalam comment ye..]

hadiahnya..
apa saja yang kamu suka dari blog saya..
dan juga beberapa hadiah lain yang saya akan tambah..


tarikh tutup pada 31 OGOS 2009..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors