Sunday, August 23, 2009

Candid Giveaway Contest

Contest ini dianjurkan oleh Zieha mama firas [http://zieha-myworld.blogspot.com/2009/08/candid-giveaway-contest.html]. mmg dh lama tingin nak masuk tp nak cari gambar nye tu yg susah sket.. last2 amik gambo kat bawah ni aje.. boleh la kan..

SILA FOLLOW ARAHAN YANG DITETAPKAN DI BAWAH


1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog u olls
DONE

2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls......
DONE. DAH LAMA DH JD FOLLOWER ZIEHA.. KAN..KAN..

3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..
contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..
janji bukan 18 xx..hehehe

DONE. GAMBAR YG INGIN DIPERTARUHKAN ADALAH.. JENG..JENG..

Gambar ini diambil kat muar. masa tu ada pameran haiwan.. pastu kiteorg ternampak 2 ekor ulo sawa yg cool ajer duk melingakar2 atas simen.. terus ayah syafi nak bwk syafi tgk dekat2.. tak sangka plak dia takoot.. hahha.. zieha, kira ok la kan gambo ni.. hihii..


4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:))
DONE

5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid


6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe

kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie
ee..bestnye kalu dpt..

7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..
Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian


8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
contest tersebut...

5 Responses so far.

  1. ihiks..comell muka syafi nangis:) kalau auntie pun nangis jugak kot..geli + takut ngan itu haiwan..hihi


    good luck adda!

    n salam Ramadhan dari nani n family ye..may U have a blessed Ramadhan:)

  2. Mrs. Adz says:

    ala kesiannya syafi nangis..tapi kalau auntie pun takut gak..hihi..

    anyway,good luck..

  3. adda says:

    nani n mrs adz, sebenarnye mama syafi pn takut gak hihi.. tu yg duk jauh2 main snap2 kamera ajer.. hubby suruh pegang pun xmau eh..haha.. sama le kite..

  4. zieha says:

    salam adda

    waaa..takut nengok ular tu ..cian syafi..nangis betul2 tu,mesti syafi takut nengok ular sawa lengkor..hehehe..tks ye joining..walaaa
    check resultnya nnti..GOODLUCK:D

  5. adda says:

    ni betl betul takut ni nasib baik sempat candid leh la masuk giveaway zieha kan.. kiranye lulus la kin yek.. yahuu.. harap2 ada luck

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors