Wednesday, July 8, 2009

Gile Flash

Ini adalah post gile glamer dari aku.. dan of course laa session gile flash telah kembali melanda diri ku ini.. psst: fara n noy kalau perasan masa gathering arituh aku ada sebut perkataan "gile flash" beberapa kali, kan.. inilah sebab nye hahha.. ok kengkawan yg masih lum rasa loya tu layan je laa gambar2 di bawah ni yekk.. kesemua gambar2 ini diambil oleh photographer profesional ye..


haa.. kepada zakie [http://akuzakiephoto.blogspot.com] aka hubby fara adura, gambar yg ko amik mmg superb.. tenkiu bbyk.. hehe.. sesapa berminat contact le dia yek..

6 Responses so far.

  1. amboih mmg giler flash..sakan posing no...hehe

  2. kualiti gambar sungguh canti....memng vogue gitu!!!

  3. zieha says:

    pose maut gitewww..cantikk:)boleh lah zieha amik adda jadi duta produk baju muslimah terkini..ok tak?:P

  4. Mrs. Adz says:

    wah..posing....gmbr memang superb ..cayalah.

  5. Rozita says:

    hahaha..bila lak ko gila bergambo ni adak?? anyway...cantik gilors la...

  6. adda says:

    hehe.. malu la pulok hahaha (ngengada kan).. tima kasih le atas pujian korang.. bukan selalu dpt bergaya sakan camtuh hehe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors