Monday, July 6, 2009

F.A.N Gathering

Semalam adalah F.A.N gathering utk kami Fara [http://teratakadura.blogspot.com/], Adda & Noy [http://yoursabadi.blogspot.com/]. Sagt best tak terkira.. Ini adalah 1st time jmpa Noy (sgt teruja nak jmpa noy sebenarnye..).. Fara pulak inilah adalah kali kedua berjumpa.. sama gediks (fara, pnjam word ni eh..) sama kepala lak tu kitaorg nih.. bukan kitaorang jer.. dgn hubby memasing pn sporting gler.. zaki pn dpt wat bisnes sekali kan ekkekeke.. noy agak memalu tp dun worry noy, ur slang tu sgt2 kitaorg faham.. biasa dah tu hehe..

apapun nak minta maaf bebanyak pada noy & fara sebab terpaksa tunggu kitaorg yg dh byk kali terlajak jalan tuh (ngalahkan org brunei plak kan).. honestly kitaorg mmg x penah gi mines sebelum ni.. sgt jakun ok hihihi... tp berbaloi la jugak sebab at last dpt kite meet up together2.. to me, noy sgt OK.. boleh masyuk la dgn kepala kitaorg (adda & fara la of course) cuma masa tak mengizinkan kite utk berborak lebih lama.. takpe lenkali kite jmpa n borak2 lagi eh sampai muntah hehe.. pastu noy jgn lupa bwk darwisy plak tau.. semalam syafi n sofea dh memain sesama tuh.. mana tau tetiba fara tereksiden jd biras kite plak hehehe...

thanks noy for the present (2 helai tudung n keychain from brunei).. i really like hehe.. fara, jgn lupa tau nanti emailkan semua gambar2 gediks kite tu (ikut email size sebenar tau) hehehe... semalam sebab terlalu teruja nak jmpa noy n fara sampai tertinggal kamera dlm keta..

2 Responses so far.

  1. oooo ni adda yek..syioknye dh jmpe noy n farah..pasni bole jmpe saya plak..hehee

  2. adda says:

    salam suziey.. tu laa nanti ada masa kite jmpa plak yee hahaa

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..