Friday, July 10, 2009

Edisi 18PL


WARNING: GAMBAR DI ATAS MUNGKIN AKAN MEMBUATKAN SESETENGAH ORG KURANG SELESA (TERMASUK LA AKU).. TP INI ADALAH BERTUJUAN UTK SUKE-SUKE.. BUKAN NAK SURUH ANAK AKU JADI POMPUAN OKEH.. ALANG2 DH AMIK GAMBO BOLEH LA JADIKAN KENANGAN..
Assalamualaikum.. sebenarnyer x terniat pn nak pakaikan syafi tudung ni.. ada satu petang tuh dia nangis2 x mau masuk rumah, nenek syafi masa tu tgh pegang tudung cousin syafi terus pakaikan tudung ni.. terus syafi terdiam (terkojut la tuh).. aku yg ternampak terus le capai kamera n amik gambo ni.. ye lah mgkin ni sekali seumur hidup syafi pakai tudung org pompuan hehe.. so, mmg aku rasa berdebar gak nampak dia pakai tudung, ye la syafi kan lelaki.. tp kite jgn niat apa2 la kan..
sekarang ni kalau kite tanya syafi "SYAFI LELAKI KE PEREMPUAN??.." dia akan jawab "AAA...KI!!".. pandainyer hehe..

14 Responses so far.

  1. pandainyer syafi, hehehe!! ;)

  2. pandainye syafi sebut..AA..ki!hihi
    shomellar..camnila kot bayangan adik syafi klu dapat gurlkan :)

  3. tak baekkk da buat mcm tu...tapi comei giler..hahaaa

  4. nornilia says:

    klu hsbd saya mesti marah giler klu kita saje2 nak cubekn skaf ke tudung kt Hadif...baju pink pun x bg

  5. next baby gurl..mesti muka camni..

  6. adda says:

    comel eh? hihi.. lawak la pulak kan.. insya allah kalau dpt baby girl muka cam ni kot..

    ailin n farah, nih bukan sengaja2 nk pakaikan tudung.. tereksiden sampai terpakai tudung ni( ye la mil yg pakai kan takkan kite nk warning dia plak kan )

  7. Hehe dah nampak macam bay girl pulak...comel ^_^

  8. adda says:

    hehe baby girl yg macho ye tak

  9. KesahKu says:

    adda..
    even ko pakaikan tudung kan..
    ruper syafi sebijik la cam abah dia...
    aku penah gak pakaikn ammar tudung cm ko buat...sesaja..x sempat nk amik pic dah bukak.

  10. Hehehe..so cumelled syafi pakai tudung.. muka da ala2 kiut lak kan..
    Putih lak...hehe

    Pepon..syafi tetap macho d mata anti fara oke..hiks

  11. adda says:

    macho yek? hehehe.. boy la katakan betul tak?? tenkiu tenkiu.. yanti, rugilah tak sempat amik gambo.. kalau tak ammar mestilg kiut kan..

  12. Murni says:

    akak terkezut gak tadi, bila masa lak adda ada anak pompuan hehehe. comel syafi.

  13. adda says:

    terkezutt ke kak murni? hehe sebab tu kata edisi 18pl..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors