Wednesday, June 24, 2009

MOBS & ALICE WONDERS : Giveaway Contest - Win a bag of your choice!

Ni 1st time dalam idup aku dalam cubaan masuk contest.. so, kalau menang amatlah baguss.. kalau x menang, aku gumbira dpt memeriahkan lagi contest ni.. apa contest yg aku masuk.. sila klik sini

MOBS & ALICE WONDERS : Giveaway Contest - Win a bag of your choice!


Ini plak ialah beg yg telah menawan ati ku ini.. Nama dia Thavasa White Patent Satchel. best la kalau menang beg ni sebab beg ni luas berbanding beg aku skrg.. boleh le letak lebih byk brg syafi dlm nih.. hehe.. doakan kemenangan ku yekk

5 Responses so far.

  1. sesape je leh join contest ni ke?

  2. adda says:

    yupp.. jom ar memeriahkan suasana hihihi

  3. Noy says:

    noy malas lah nak join contest lagi unless invited...kkdg ader blogger yg join contest tu mention yg malaysian blogger jer dpt join(walhal yg penganjur takder pun mention watever..)

  4. adda says:

    jum yana join..

    kesian noy, kena tanya dulu penganjur boleh join ke idak.. jgn le ngajuk k.. manalah tau ada rejki hehehe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors