Friday, June 12, 2009

Kemalasan melanda diriku waaa...

sedar x sedar dh 11 hari aku x update blog nih.. aku ada byk menda nak share tp kemalasan utk menaip melebihi segala.. cthnyer, kes syafi kuat mengamuk sekarang.. (noy tau kes ni sebab penah minta SOS hehe.. thanks noy..) .. sabar ye bbyk.. kalau mood tu dah balik semula nanti aku akan mengupdate cerita terbaru kami huhuu...

4 Responses so far.

  1. Noy says:

    dont worry..noy pun sekrg ni tak berapa nak update blog..mcm malas jer..

  2. xpe..tgu kerajinan melanda leh la update ye...

  3. budak bila dah start dpt kaki mmg byk kerenah.. x menang nak ngepung.. mama pun sama.. update jer, nak blogwalking kena tggu baby tu tidor dulu...

    Take your time ye!!

  4. adda says:

    hmm..nampaknyer fenomena yg sama melanda mama2 lain jugak yee.. ala2 wabak jugak ni hehe.. tu laa.. mmg nak blog walk kat sume blog kengkawan tp jarang2 leh wat.. huhuu.. apepun bila kerajinan kembali akan ku update yee.. tq buat semua yg still rajin menjenguks hehe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors