Monday, June 22, 2009

Bila kami makan luar..

huhuu.. tgk laa.. inilah yg terjadi skrg bila kitaorg keluar makan.. kat mana2 sumer sama jer.. bawah kerusi syafi akan berkeadaan mcm nih.. nak tau kenapa? sebab skrg ni dia suka makan sendiri.. ceh.. siap fork n spoon.. cam org besar.. duk umah pn sama.. tp takpe la kan mama dia ada leh bersihkan.. tp bila makan kat restora pn cam nih.. ayoyo.. aku selalu ckp dgn hubby aku "bang, lepas nih mesti muka kite kena banned makan kat sini kan!" tak pun aku aku ckp "bang, ntah2 jap lagi kena halau la kiter" hahaha..

haa.. ni dgn modelnye sekali..

7 Responses so far.

  1. hahaha.. same jek syafi ngn zahra..
    kalo mkn sure bersepah punye...
    tp, mamazahra neh kalo mkn kt luar xkn bg chance kt zahra nak mkn seniri..hahaha
    takot bersepah.. kalo kt umah, ada papa zahra tuk satu lantai..egege :D

  2. Mrs. Adz says:

    syafi dah pandai makan sendiri..pandainya dia..senang la lepas ni mama syafi..huhu..

  3. kak..biase la tu bdk kecik...xpe, klu syafi xwat cmtu..nnt staff restoran tu xde kje nk wat..hehee

  4. Nurhayati says:

    bole geng ngan zara.. sama je sepah bawah baby chair tu.. kalau dah nak gerak mesti cakap ngan waiter/waitress sorry sepah hihihi

  5. sama jer ngan Achu Fizie... hehehehheeh...

    budak tetap budak... :D

  6. dah namanye budak2... makan sopan cemana pun musti ada sepah2 kat bawah kerusi.. sama cam iman.. dah beso pun still makan sepah2.. mmm... nak buek cemana... budak2... layankan ajee... hiks...

  7. adda says:

    mamazahra,
    wah.. baiknye papa zahra.. papa mithali sungguh lah.. kalau x bagi syafi mkn sendiri nanti dia xleh duk diam.. atleast kalau dh makn sendiri leka lah sket budak tuh..

    mrs adz,
    buat sementara ni xsenang sebab kena jadi cleaner bertauliah hehe.. lepas ni senang kot bila syafi dh besar sket

    mummy qis, betul gak kan.. kalau x nanti pekerja restoran tu xde keje la pulak.. bernas.. bernas..

    yati & mamaqaypo, betul ke zara n achu fizi pn camtuh.. yeye ada geng.. sebenarnyer sama la situasi kite.. sebelum pergi mesti ckp sori sepah, yer.. ni kiranyer cabaran global mama2 sedunia la yek..

    aik, anil pn sama kes jugak ker? hmm.. lega sket ramai geng.. .xde la rasa malu kalau makan luar...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors