Header Ads

test

Tagged - My Baby and etc.. from Noy

Thanks noy kerana sudi memberi tag ini kepadaku.. Sgt byk utang tag.. so, jwb yg ni dulu sebab agak senang hihi..

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
Syafi is the one and only at the moment

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
Maybe next year kot ikut keadaan..

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Syafi FakhriySyafi – Penawar/Penyembuh
Fakhriy – Kebanggaanku/Kemegahanku

SYAFI
SSuci
YYakin
AAmanah
F

Fleksibel

IIkhlas
Apa ada pada nama?


FAKHRIY
FFleksibel
AAmanah
KKomited
HHarum
RRamah
IIkhlas
YYakin
Apa ada pada nama?


3. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Syafi – both me n my hubby
Fakhriy – me, n agreed by hubby

4. Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Kat tenet jer.. kan zaman teknologi sekarang hehe..
5. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
Honestly, tak penah pilih nama lain lagi.. bila tiba masanya insya allah adalah idea tu..
6. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
At least 3. tu perancangan diri sendiri.. kalau hubby dia kata 2 pn dah ckp..
7. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
NA
8. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?
Kalau boleh nak girl.. so anti dpt la sepasang.. nanti leh beli gown yg comey2 n ribbon yg kaler pink.. ee comey sgt.. lgpun bju baby girl sgt bnyk pilihannya.. nanti suruh syafi protect n jaga adiknyer sebaik mungkin.. ee bestnyer.. tp kalau dh rezeki boy jugak, I terima dgn hati terbuka juga.. alhamdulillah
9. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
Syafi sgt senang dijaga.. xbyk kerenah, cam mama dia.. satu lagi yg hubby selalu ckp.. syafi ni penggeli serupa cam mama dia.. pantang sentuh leher sket, dah geli geleman.. nak wat camne dah genetic mama cam tuh hihi..

10. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger
Ok kengkawan, ni gambar terbaru kami yg diambil 2 minggu lepas.. layann

2 comments:

  1. comel syafi tidur... cool je...

    ReplyDelete
  2. cool je kan.. sampai terherot mulut tuh haha

    ReplyDelete

Words of wisdom