Sunday, May 24, 2009

Tag from faridah laili

Tag from faridah laili http://faridahlaili.blogspot.com/

Tq idah memberi aku tag, sori lambat bayar tag hehe.. takpe kan, yg penting jawab kan..

List 10 things/people that you love the most
1. My hubby .. Syahir Izam..
2. My baby.. Syafi Fakhriy yg bijak uh..
3. Mak aku.. syg kat mak
4. Ayah.. tanpa ayah siapalah aku
5. Adik beradik aku yg 5 org tuh.. sumer perempuan hihi..
6. Mak2 sedara aku yg sgt peramah n cam kawan jer
7. Gelang emas mas kahwin aku dulu.. masa ilang arituh jd x tentu arah dibuatnyer
8. Kengkawan karib ku masa sekolah n masa kat u
9. Kengkawan maya ku & anak2 mereka yg comey2.. semua follower blog mama-syafi.. love u all.. w/pun xpenah jmpa (except fara adura yg cantik tuh) tp rasa cam dh lama kenal je
10. Last one... teman2 opisku dimana kat sinilah tempat aku habiskan hampir keseluruhan masa aku kat sini..


List 10 things/people that you hate the most
1. Aku benci.. benci org yg berlagak cam bagus je..
2. Aku benci org yg perasan dia perfect gilar.. mana ada org perfect beb
3. Aku benci org yg suka menipu n meminta2 duit
4. Aku benci cicak.. haha mmg aku x suka pong
5. Aku benci peperangan.. dan penindasan terhadap umat islam
6. Aku benci org yg kuat bodek
7. Aku benci org yg suka amik kesempatan
8. Aku benci bila workload aku terlampau byk sampai aku bingung nak buat mana satu dulu
9. Aku benci org yg suka pasang speaker kuat2 n mengganggu ketenteraman org lain
10. Aku benci bila org asyik harap aku jer wat keputusan.. x reti fakir sendiri ker?


List 10 thing that you like to do
1. Main dengan syafi
2. Shopping n window shopping
3. Dapat berkumpul satu family
4. Tido.. I need rest!!!
5. Surf intenet n baca blog2 kengkawan maya aku.. n baca ttg anak2 mereka
6. Aku suka piknik kat air terjun tp semenjak syafi ada lom penah pegi lagik..
7. Bawak syafi jenjalan kat taman permainan
8. Tanya kabar kengkawan lama
9. Makan angin
10. Jumpa kengkawan lama


List 5 things that you hate about your life
1. Terlalu bz.. rasa cam nak meletup jer.. dh overload dah nih
2. Badan selalu sakit2.. agaknye xckp rehat..
3. Tak selalu dpt masak utk famili esp hubby (utk syafi tetiap hari aku masak utk dia).. most of the time aku ada kat opis jer.. so, bila balik dh penat.. so, makan luar je laa
4. X dpt luangkan banyak masa dgn mak ayah aku kat kampong
5. ** r a h s I a ** - ini biar aku simpan jer..


What would you do if you mad at someone?
Silent treatment.. mmg itu yg aku akan buat.. sebab kalau dh marah tuh, buka mulut takut terkeluar menda lain.. daripada aku marah2 n cakap menda bukan2 baik aku dia jer..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors